2777
2789

خخخخخ بنام خدا 😂😂

اقا امروز نشسته بودیم تو سالن منو مامانم و آبجیام و دوتاشوهر خواهرام و پسردایی های گرامی همراه عموی مادر و....😂

بعد من از وقتی باردار شدم چند وقته خیلی دلم شیر میخاد😂یهو هوس شیر کردم همه جام ساکت بود بعد به داداشم بزرگم گفتم مرتضی میشه بری برام یه بسته شیر بیاری اونم سرش تو گوشیش بود گفت ن😕

دوباره بهش اصرار کردم هرچی گفتم گفت ن☹

منم یکم ناراحت شدم بعد شوهرخواهرم گفت من براتون میارم بعد پاشد بره به داداشم گفتم خاک تو سرت حالا اگه من بهت شیر دادم😂😂😂یهو آبجی ته تغاریم خدا ازش نگذره گفت تو نگهدار بچه خودتو شیر بده😂وااااااای انقد خندیدن همه اصن آب شدم خیلی خجالت کشیدم😂🤦‍♀️ تا شام آفتابی نشدم جلوشون رفتم تو پشت بوم نشستم 😂🤦‍♀️

دلم میخاد آبجیمو خفه کنم😂😂😂

شما همچین سوتی دادین تا حالا که فکر کنین آبروتون رفته؟یا یه چیز بگین متوجه نباشین ازتون (عاتو/آتو/عاطو/آطو) بگیرن؟😂

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودت نرفتی 😥

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

حالا اینا به کنار سر سفره شام داداشم گفت مامان آب بده آبجیم دراومد گفت شیر نمیخای؟اصرار کنی ریحان بهت میده😂بازم خندیدن ولی دلم خنک شد مامانم یه تیشگون گرفت از پاش ک دیگه کلمه شیرو به زبون نیاره😂😂😂

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡