2777
2789

بالای سرخونه پدرشوهرم اینا زندگی میکنیم و به غیر از یه ماشین کوییک و یه حقوق ۳۰تومنی هیچی نداریم .چطوری بعدا بچه هام ازدواج کنن چطوری ما هیچی نداریم کمک شون کنیم .خاک تو سرم که دومی ام زاییدم .هرچی به شوهرم گفتم بریم سقطش کنیم نیومد خیلی ناراحتم عذاب وجدان دارم که به دنیا آوردمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حقوق مون صفره

سه تا بچه ایم

خونه هم نداریم

همو ماشین کوئیک که شما دارید هم نداریم

غم مخور

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

الان یه عده میان میگن نگران نباش خدا روزی رسونه😐

دوس دارم بااا ماهیتابه بکوبم تو سرشون

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

همینم خیلی ها ندارن گل 

خدا رو شکر اینجوری به ماجرا نگاه کن خونه و ماشین دارین یه حقوق ماهانه و دوتا بچه دسته گل که خیلی ها میلیونی خرج میکنه و میرن انتقال و هزارتا ماجرا دیگه در آرزوی یه دونه بچه ان

واقعا این بچه ها بااین مادر نوبره 

شما که الان بچه اوردی چرا اینجوری راجبشون صحبت میکنی اینده ببین کی هست تا اون موقع 

بعدم روی خودت کار کن بچه ها مادرشاد وقوی میخان نه پرازحس های منفی