2777
2789
عنوان

درد دل کردم با همسر..خواهشا بیایید منم جای خواهرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بد خانواده اتو جلو شوهرت بگو نه بد شوهرتو جلو خانواده ات هر دوش بد هستش چون اخرش یه  اتفاقها ...

آفرین. اینم خیلیییی مهمه. هرگز نباید قهر یا بحث یا دعوای زن و شوهری رو هم پیش خانواده ها برد.

گذشته گذشته الان نكن خيلي بدهههههههههههههههههههههههههههههه خصوصا كه مامانشم جاري مامانته امكان داره ...

اوووف. چه نکته ظریفی. دمت گرم👌👌👌👌👌👌👌👌

حالا ب بهونه های مختلف ازشون تعریف کنم این خراب کاریم جبران میشه؟؟؟

اره. کلا از خانوادت خوب بگو همیشه.

حالا نه که فردا بری یه دفه تعریف کنی.

بزار یادش بره این ناراحتیتو.

بعدا با یه جمله های غیرمستقیم و زیرپوستی تعریف کن. تابلو نکنی که داری با برنامه ریزی تعریف میکنی. بعضی از مردا خیلی تیزن.

نه بگو فلان چیزو من اشتباه فهمیدم تعریف الکی چیزی رو عوض نمی کنه یا کلا بهش فکر نکن

دلم می خواد گریه کنم.چن روزه خیلی تحت فشارم  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
اره. کلا از خانوادت خوب بگو همیشه.  حالا نه که فردا بری یه دفه تعریف کنی. بزار یادش بره این ن ...

مجردی ی جور باید همش مراقب حرفات باشی متاهلی ی جور  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

توروخدایه نگاه به حرفای زنای این مملکت بندازین توی همین سایت کوچیک همه مدل ادم هست شاغل خانه دارمجردمتاهل ومطلقه نامزدتحصیلکرده پولدارفقیرهمه مدل امانظرای همه راجب شوهروزندگی زناشویی یکی ماهامثلاازدواج کردیم به ارامش برسیم به استقلال برسیم یه محرم واقعی توزندگیمون داشته باشیم نه همراه همدل اماواقعاچنددرصدمون زندگیمون اینجوری وواقعاشوهرامون اینجوری بخدازناخیلی ساده ان شوهرشون نون خشکم بده بهشون امامحبت کنن توجه کنن درک کنن واقعاهمسرباشن نه اسماهمسرزناجونشونم میدن واقعاچه زندگی نه میشه باهاشون دردکردنه میشه ازشون گله وشکایت کردنه میشه به عنوان یه پشتوانه روشون حساب کنی پاشم میوفته خیلی راحت ماروبه خانوادشون دوستاشون علایقشون میفروشن دلمون خوشه شوهرکردیم

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
توروخدایه نگاه به حرفای زنای این مملکت بندازین توی همین سایت کوچیک همه مدل ادم هست شاغل خانه دارمجرد ...

مردای ایرانی اکثرا این طوری اند چه میشه کرد همینه که الان دخترا با سر کار رفتن و استقلال مالی کمتر ازدواج می کنند یا کمتر می سوزند و می سازند

مجردی ی جور باید همش مراقب حرفات باشی متاهلی ی جور    

اولش سخته عزیزم.

اولش خیلییییی بیشتر باید مراقب حرفات باشی. 

بعد از عروسی، بهتر میشه. دیگه کم کم خودت یاد میگیری سیاست هارو. میفهمی چه خرفیو باید بزنی‌. چه حرفیو نباید بزنی.