2777
2789
عنوان

درد دل کردم با همسر..خواهشا بیایید منم جای خواهرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 88 پست
درسته..من تازه اولاشه تجربم کمه..ولی میدونستم درست نیست ولی ن تا این حد.. اخه همسر..اسمش روشه دیگ.. ...

مامان بزرگ من یه مثال قدیمی میزدمیگفت نصفت بایدباشوهرت دوست باشه نصفت دشمن نبایدهمیشه خودتوپیشش لوبدی به هوای اینکه شوهرته 

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم عاشقم بودوقتی بدیهای بابام رو بهش میگفتم همش دلداریم میداد وبااین حال بابامو فوق العاده دوست داشت واحترامشو نگه میداشت بعدچندسال سر اختلافات جزیی پی همون مسائل رو گرفت ورفتاراش هزاربرابر بدتر از بابام شد ویه الگوی فوق پیشرفته از بابام شد.تازه اوائل دعوامنت هم سرم میذاشت بروخداروشکرکن مثل بابات نشدم 

بعدا توی خانواده اش اگر ایرادی ببینی شکایت کنی میگه تو که خانواده ات بذاره و .... خودت حدس بزن

درسته..ولی ما از اول قرارمون این بود  از این خاله زنک بازیا ب دور باشیم.چون جفتمون متنفریم.منم از خانوادش چیزی نمیگم با این از ما سطح پایین ترن.فک نمیکردم بین ما هم از این مسائل پیش بیاد.

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
درسته..من تازه اولاشه تجربم کمه..ولی میدونستم درست نیست ولی ن تا این حد.. اخه همسر..اسمش روشه دیگ.. ...

تجربه من این بوده. همسر فقط اسمش همسره! هیچوقت آدم به درد بخوری واسه درد و دل نیست

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
خیلی الان ناراحتم..ازدواج کردم ک بتونم با یکی راحت درد دل کنم.یکی ک درکم کنه و حالا......

میفهمم عزیزم. ولی بعضی درد و دل هارو باید به یه دوست صمیمی فقط گفت.

حالا بعضی مسائلو چندسال بگذره، میشه گفت. من الان ۶ ساله ازدواج کردم، خب بعضی چیزا که تو خانوادم اتفاق میفته و واقعا نگرانم میکنه رو به همسرم میگم. و اونم آرومم میکنه. ولی بازم ""همه چیزو نمیگم"" و بعدا هم ده برابرش ""از خانوادم به بهانه های مختلف تعریف میکنم"" که تاثیر منفی تو ذهنش نمونه.

ولی شما که اول راهی‌ اصلا نگو. بزار دیدش خراب نشه.یا بعدا ناخواسته به روت بیاره.

استارتر سعي كن ديگه هيچ وقت بدي خانواده ات را به همسرت نگي مخصوصا در زمان عقد و اينكه كلا يه سر ...

مسئله انچنانی نیست مثل اسرار خانواده.مثلا امروز از مامانم و خواهر بزرگم ناراحت بودم..  

بهتره نگی ولی خوبه آدم دردو دل کنه سبک میشه من خودم گاهی اوقات میگم زیاد مشکل پیش نمیاد مخصوصا پسر ...

اره با خانواده ما اشنایی داره.خیلی هم احترامشونو داره.میترسم با ندونم کاری این احترامو از بین ببرم

شوهرمنم عاشقم بودوقتی بدیهای بابام رو بهش میگفتم همش دلداریم میداد وبااین حال بابامو فوق العاده دوست ...

این بلادقیقاسرمنم اومده تازه الان همه ی اون حرفایی که توتنهایی وخلوت بهش گفتم میره همه جامیشینه میگه یابخاطرحرفایی که خودم راجب بابام زدم الان دومترزبون داره میگه بخاطربابات نمیخوامت من هردفعه مرگوباهمه ی وجودم تجربه میکنم خداالهی حسرت یه روزخوش به دلش بذاره

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

عزیزم هیچوقت نگووو هیچوقت حتی اگرم از دست خانوادت در حد انفجار باشی.با همین خواهرت که راهنماییت میکنه حرف بزن درددل کن.در مورد چیزای دیگه با شوهرت حرف بزن درددل کن اما خانوادت نه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
تجربه من این بوده. همسر فقط اسمش همسره! هیچوقت آدم به درد بخوری واسه درد و دل نیست

موافقم صد در صد ، تربيت غلط إيراني ها ، نمي ذاره همسر ، برأي ادم همسر باشه ، درد دلت رو به غريبه بكي بهتره ، أقلا  سركوفت بهت نمي زنه ، خودت هم سبك ميشي 

دخترم همه زندگیم💕