2777
2789
عنوان

کیا قصد بارداری داشتن و با این اوضاع مملکت پشیمون شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 73 پست
اگه قراره قحطی باشه  گرسنگی باشه زندگی با سختی باشه چه کاریه یکی دیگه رو زجر بدم که من دلم میخو ...

دقیقا درسته.ما مسئول این بچه های طفل معصوم هستیم ک دنیا میان.بیاریم بهشون سختی بدیم.چ کاریه آخه

دخترم دنیامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوریه پس عمه منه که زرتو زرت به سوریه یمنو عراق سلاحو موشک میده چون خودش تامینه برای همین دیگ ...

آره عزیزم. از کشورای دیگه میخرن ب یمن و عراق و... هدیه میکنن 😊  ما هم تا چند وقت پیش همین فکرا رو میکردیم.

کشوری ک درب آب معدنی و بدنه کارت ملی و مواد اولیه پوشک رو نمیتونه خودش درست کنه بعد میتونه موشک بسازه؟؟ 😉

اندکی تفکّر...

من نمیدونم عزیزم. بستگی ب سطح فکری خانواده هاتونم داره. جدا از اینکه خودمون عاشق بچه ایم؛ اینو بگم ...

حرف دیگران در این مورد اصلا اهمیت نداره!! چون نه قراره خرجشو بدن نه غصشو بخورن نه مسئولش بشن!! 

هیچوقت بخاطر مردم بچه نیار

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
فکر کنم اینها فقط آی وی اف هست.واسه تعیین جنسیت هزینه جدا میگیرن.۲ سال پیش من پرسیدم گفت ۱۵ تومنه هز ...

كسي كه بچه أولشه بايد ٣يا٤ميليون جدا از اينا براي تعيين جنسيت بده ولي كسي كه دوتا بچه از يه جنس داره خودشون تعيين جنسيت ميكنن البته تو رويان كه دولتي هست جاي خصوصي رو نميدونم

اره بابا  امریکا اشاره کنه ایرانوباخاک یکسان میکنه

اونا دلشون واسه ما مردم بدبخت میسوزه ک حمله نمیکنن.

با این تحریماشون فقط دارن ب بزرگان ایران اینو ثابت میکنن ک اگه ما نباشیم شماها هیچین، پس الکی غلط اضافه نکنین و ما رو تهدید نکنین و برامون شاخ و شونه نکشین.

حرف دیگران در این مورد اصلا اهمیت نداره!! چون نه قراره خرجشو بدن نه غصشو بخورن نه مسئولش بشن!!  ...

نه عزیزم ما خودمون عاشق بچه ایم. گفتم ک اولش...

بعد اینم بدون خیلی سخته ک حتی مامان خودت بره همه جا بگه دخترم تنبلی تخمدان داره، دوست دارن بچه دار بشن ولی.......

تموم عالم و آدم مشکلمو میدونن. آبروم داره میره.

استاتر عزیز من کاری به حرف دیگران ندارم فقط اینو بدون قبلش خوب فکر کن که بعدا پشیمونی نیاره برات زندگی که وضع مادی کمتر ولی روحیه بهتر و زندگی شیرین تری باشه ارزششو داره من خودم هنوز بچه ندارم ۱سال عروسی کردم و ۲۲سالمه ولی زندگی برادرمو نگاه میکنم که چقدر شیرینه برناممو ریختم برای بچه ، و اینکه ادم نمیتونه هی منتظر بشینه تا شاید چیزی تغییر کنه شما هم سنتون بالاتر میره

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
اگه اینجوریه پس عمه منه که زرتو زرت به سوریه یمنو عراق سلاحو موشک میده چون خودش تامینه برای همین دیگ ...

- رئیس اتحادیه خرازی‌های ایران:
۱۰ کارخانه تولید پوشک و نواربهداشتی به دلیل نبود مواد اولیه تعطیل شده‌اند.

- مواد اولیه واسه ساخت
کارت ملی، پوشک، در آب معدنی، DVD، ظرف یکبار مصرف، نوشابه … همش وارد میشده
دقیقا تو تولید چی خودکفا شدیم همونو نشون بدین لطفاً 🤗

اونا دلشون واسه ما مردم بدبخت میسوزه ک حمله نمیکنن. با این تحریماشون فقط دارن ب بزرگان ایران اینو ث ...

واااااای خداروشکر که امریکا دلش به حال ما مردم میسوزه و بهمون حمله نمیکنه،چرا فقط دلش به حال مردم ایران میسوزه؟چرا دلش به حال مردم یمن و سوریه نمیسوزه؟؟عحیبه واقعا