نه عزیز من. ما هم نمیگیم آمریکا بیاد سر کار ک 😁
میگم دولتمردای ما وقتی خودشون هیچ کاری نمیتونن بکنن و هیچی ندارن الکی واسه این و اون شاخ و شونه نکشن و منم منم نکنن و بهشون فحش و فلاکت ندن. سرشون تو کار خودشون باشه، اگه مَردن اوضاع مملکت خودمونو درست کنن. همه زندگیمون شده آمریکا. آخه ب آمریکا چیکار دارین. همین کارا رو کردن آمریکا هم با ما درافتاد دیگه. من همیشه این تصورو دارم میگم خودمو بذارم جای آمریکا، ی ملت هرروز ۵وعده سر نمازاشون، وقت و بی وقت، با مناسبت و بی مناسبت برام آرزوی مرگ کنن و بهم فحش بدن؛ چ حس و حالی دارم؟؟؟ من اگه بودم ی بمب گنده میساختم مینداختم کل اون کشورو یکجا نابود میکردم 😂 خب اون بنده خداها هم حرصشون درمیاد دیگه... چقدر مگه آدم میتونه تحمل داشته باشه. الان ۴۰ ساله دارن براش آرزوی مرگ میکنن و نفرین و ناله میفرستن و فحش میدن. از اول ک تحریم نبودیم. اینا خودشون با این کارا اونا رو تحریک کردن انداختن ب جون ماها. کارشون از پایه اشتباست. اینا میخوان کاخ سفیدو حسینیه کنن. بابا شما چیکار ب مردم اون سر دنیا دارین؟؟؟ اصن یارو دلش میخواد کافر باشه، ب شما ربطی نداره براش تعیین تکلیف کنی. همش میخواستن بزور دین اسلامو ب این و اون متحمل کنن. بابا اونا کشورای پیشرفتهن زیر بار زور نمیرن. بعد هر آدمی حق انتخاب داره. چ اصراری دارین شماها آخه... همین باعث شد رفته رفته بر دشمنان خودمون بیفزاییم. بعد از نظر اینا همه بَدَن، فقط ما خوبیم!!! نمیشه ک!! بیخیال آبجی... این داستانها سری دراز دارد. انقدم شاخ و بال داره آدم نمیدونه از چی و از کجا بگه و چ جوری سرهم بیاره این حرفا رو 😁😉 هرجا هستی موفق باشی ❤