2777
2789
عنوان

کیا قصد بارداری داشتن و با این اوضاع مملکت پشیمون شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 73 پست

من یه دختر ۳ ساله دارم .هم خودم و هم شوهرم خیلی دوست داریم واسه دومی اقدام کنیم اما دلشوره و نگرانی که واسه اینده ی مبهم بچم دارم نمیزاره.همین دخترمو عمش فکر میکنم تو این اوصاع نا بسامان کشور چه اینده ای میتونه داشته باشه .بارها با خودم فکر میکنم بزرگ که شد بفرستیمش خارج و از الان غصه. ی دور بودنشو میخورم

نه عزیزم ما خودمون عاشق بچه ایم. گفتم ک اولش... بعد اینم بدون خیلی سخته ک حتی مامان خودت بره همه جا ...

اگه خودتم دوس داری که مشکلی نیست؛ من خودم اگه پشتمم بگن نازا اصلا واسم اهمیت نداره

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای خداروشکر که امریکا دلش به حال ما مردم میسوزه و بهمون حمله نمیکنه،چرا فقط دلش به حال مردم ای ...

چون مردم ايران اكثريت مخالف سياست هاي حكومتشون هستن 

اما مردم يمن و سوريه نه 

واااااای خداروشکر که امریکا دلش به حال ما مردم میسوزه و بهمون حمله نمیکنه،چرا فقط دلش به حال مردم ای ...

لابد مردم یمن و سوریه و... از همون اول ی اشتباهی کردن ک دارن یک عمر تاوانشو اینجوری پس میدن؛ ما خبر نداریم!! همیشه این کشورای اشغالی رو واسمون مظلوم جلوه دادن، و کشورای بزرگ و پیشرفته رو کافر و ظالم. 

ب ما هم خیلی وقته حمله کردن، البته ب روش جنگ نرم... 😉

چون مردم ايران اكثريت مخالف سياست هاي حكومتشون هستن  اما مردم يمن و سوريه نه

به نظر من که هیچ کشوری دلش به حال کشور دیگه نمیسوزه،هر کشوری هر اقدامی میکنه فقط و فقط برای منافع خودشه.

اصلا به امریکا چه ربطی داره که مردم و دولت هر کشور چه رابطه ای باهم دارن؟باهم مخالفن یا موافق؟؟امریکا شده کاسه داغ تر از اش؟؟

لابد مردم یمن و سوریه و... از همون اول ی اشتباهی کردن ک دارن یک عمر تاوانشو اینجوری پس میدن؛ ما خبر ...

کشوری که زن ها و بچه ها رو میکشه و بمب رو سرشون میندازه میتونه مظلوم و با خدا باشه به نظرت؟؟

به نظرت علت اینکه بجای جنگ مسلحانه جنگ نرم راه انداختن چیه؟

کشوری که زن ها و بچه ها رو میکشه و بمب رو سرشون میندازه میتونه مظلوم و با خدا باشه به نظرت؟؟ به نظر ...

عزیزم من نمیگم آمریکا و اسرائیل و دست‌اندرکارانشون مظلومن. میدونم دارن ب هرحال ظلم میکنن. ب ما هم داره ظلم میشه این وسط. ما چرا باید تو آتیش بزرگانمون ک دارن میترکن با پول و میگن تحریم ها روی ما اثر نداره   بسوزیم؟؟ ینی واقعاً تحریما روی ما مردم عادی اثر نداره؟؟؟ چرا باید الکی آمریکا اینا رو نفرین کنن؟ هی مرگ بر فلانی مرگ بر بساری؛ می‌بینی ک تموم این نفرینا داره ب خود مردم ما برمیگرده و اونا روز ب روز دارن پیشرفته تر و سالم تر و خوشبخت تر میشن. قبول کن کار اینا هم اشتباهه... الکی دستی دستی دارن گند میزنن ب همه چی. بخدا ی جا خوندم ک پسر خامنه‌ای گفته تا ایرانو با خاک یکسان نکنیم دست بردار نیستیم. دارن همین کارو میکنن دیگه. هم ایرانو هم مردم ایرانو با خاک یکسان میکنن. تحریما ک روی اونا هیچ اثری نداره. فقط دهن ما داره این وسط سرویس میشه. هی ب آمریکا میگن هیچ غلطی نمیتونی بکنی، هی لحظه ای دلار میره بالا؛ هر لحظه ی چیزی تحریم میشه. آمریکا داره با این تحریما ب اینا ثابت میکنه ک شما بدون ما هیچین!!! واقعاً هم همینطور هست. اگه بزرگان قدر مخترعین رو میدونستن و ازشون حمایت میکردن الان خودمون تو همه زمینه ها پیشرفت کرده و خودکفا شده بودیم و اینطوری محتاج این و اون نبودیم. یارو مخترع ایرانی، ماشین اختراع کرده بود ک با آب کار میکرد!! با آب!!!! فوری بازداشتش کردن و کاری کردن بیصدا ازین مملکت بره بیرون. چون اگه ماشینای مردم با آب کار کنه  پس بنزین اینا رو کی بخره؟؟ جیباشون چ شکلی پر بشه؟؟ این ی نمونه مثال بود واسه اینکه بدونی ما میتونستیم بهترین باشیم ولی اینا نمیذارن!!!! الان دیگه ب جایی رسیدیم ک برگشتیم ب ۵۰ سال قبل... از جهان سوم هم خیلی عقب تریم‌...

عزیزم من نمیگم آمریکا و اسرائیل و دست‌اندرکارانشون مظلومن. میدونم دارن ب هرحال ظلم میکنن. ب ما هم دا ...

منم که نمیگم مسولین ما خوبن و همه چی گل وبلبله،مسولین واقعا دارن به مردم ظلم میکنن و هیچ شکی توش نیس،ولی اینکه فک کنیم امریکا دلش به حال ما میسوزه یا اینکه این دولت بره و امریکا بیاد سرکار همه چی خوب میشه به نظرم با عقل جور درنمیاد.

منم که نمیگم مسولین ما خوبن و همه چی گل وبلبله،مسولین واقعا دارن به مردم ظلم میکنن و هیچ شکی توش نیس ...

نه عزیز من. ما هم نمیگیم آمریکا بیاد سر کار  ک 😁

میگم دولتمردای ما وقتی خودشون هیچ کاری نمیتونن بکنن و هیچی ندارن الکی واسه این و اون شاخ و شونه نکشن و منم منم نکنن و بهشون فحش و فلاکت ندن. سرشون تو کار خودشون باشه، اگه مَردن اوضاع مملکت خودمونو درست کنن. همه زندگیمون شده آمریکا. آخه ب آمریکا چیکار دارین. همین کارا رو کردن آمریکا هم با ما درافتاد دیگه. من همیشه این تصورو دارم میگم خودمو بذارم جای آمریکا، ی ملت هرروز ۵وعده سر نمازاشون، وقت و بی وقت، با مناسبت و بی مناسبت برام آرزوی مرگ کنن و بهم فحش بدن؛ چ حس و حالی دارم؟؟؟ من اگه بودم ی بمب گنده میساختم مینداختم کل اون کشورو یکجا نابود میکردم 😂 خب اون بنده خداها هم حرصشون درمیاد دیگه... چقدر مگه آدم میتونه تحمل داشته باشه. الان ۴۰ ساله دارن براش آرزوی مرگ میکنن و نفرین و ناله میفرستن و فحش میدن. از اول ک تحریم نبودیم. اینا خودشون با این کارا  اونا رو تحریک کردن انداختن ب جون ماها. کارشون از پایه اشتباست. اینا میخوان کاخ سفیدو حسینیه کنن. بابا شما چیکار ب مردم اون سر دنیا دارین؟؟؟ اصن یارو دلش میخواد کافر باشه، ب شما ربطی نداره براش تعیین تکلیف کنی. همش میخواستن بزور دین اسلامو ب این و اون متحمل کنن. بابا اونا کشورای پیشرفته‌ن  زیر بار زور نمیرن. بعد هر آدمی حق انتخاب داره. چ اصراری دارین شماها آخه... همین باعث شد رفته رفته بر دشمنان خودمون بیفزاییم. بعد از نظر اینا همه بَدَن، فقط ما خوبیم!!! نمیشه ک!!   بیخیال آبجی... این داستانها سری دراز دارد. انقدم شاخ و بال داره آدم نمیدونه از چی و از کجا بگه و چ جوری سرهم بیاره این حرفا رو 😁😉 هرجا هستی موفق باشی ❤

من هیچوقت دوست نداشتم از ایران برم ولی روزی که همسرم گفت بچه دار شیم گفتم اول باید دنبال کارای اقامتمون بری بعدش بچه میاریم ،حالا هم که اوردیم کارامونو کردیم کهقبل از مدرسه ش بریم اصلا دلم نمیخواد بچه م با استرسا و نگرای هایی که من بزرگ شدم بزرگ شه ،مطمعنم اگه توان بردنش و از ایران نداشتم دنیا نمی اوردمش ،اونایی که میگن خدا وعده دادی روزی هر بچه ای و میرسونه ،این همه کودک کارو بچه های حلبی ابادو ...رو نمیبینن ،کجاست روزیشون ،البته درسته که بلاخره سیر میشن ولی شما وقتی میخواین بچه دنیا بیارین براتون مهمه که سیر بشه ؟تو این مملکت که هیچیش معلوم نیست و اینده وحشتناکی داره بچه میخواد چیکار کنه ؟اصلا خوش بینانه فکر کنیم که اوضاع مملکت درست میشه ،خب منابع ابی و برقیمون که تموم شده چی ،هوای الوده کشورمون چی ما غیر از اوضاع مالی کشورمون دیگه نه اب داریم نه هوا که اونم متاسفانه با مدیریت های بسیار قوی هم درست بشو نیست و اگه هم بشه شاید ۱۰۰سال طول بکشه