2777
2789
عنوان

کیا قصد بارداری داشتن و با این اوضاع مملکت پشیمون شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 73 پست
خیلی  ها از ترس  گرونی    نیمخوان مگه خود خدا  بشارت نداده  توب کتابش ...

درسته خدا بشارت داده ولی عقلم بهمون داده.تو این اوضاع نمیتونیم از پس خودمون بربیایم چه برسه به بچه..هرچند من خودم الان ۴ ماهه باردارم.اصلا به پوشکش فکر نمیکنم😄فقط به آینده اش فکر میکنم ک قراره چی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره چند صبایی زنده هستیم و نون بخور و نمیری داریم.یه بچه که میشه داشت ...از همه ارزوهامون گذشتیم از اینم بگذزیم.والا دوست خودم سه ساله هی میگ تو این اوضاع ظلمه ب بچه هس بخوای بچه دار شی الان اوضاش داغون تر شد که بهتر نشد.وگرنه الان بچه اش از اب و گل در اومده بود حداقل ....بعدشم خدا بزرگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
کاش فقط پوشک بود بچه با بزرگ شدنش خرجاش هم بزرگ میشه

بله درسته منظورم یه گره از صد گره بود. وگرنه ک آره کاملا درست میگید

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮
نه بابا جنگ چیههههه مگه الکیییه ایران هیچی نداشته باشه قدرت نظامی خوبی داره برای همین هست که اینقدر ...

آره مثلاً ی F5 دارن، مدل 1996 ، فقط گوشه ی شیشه جلوی سمت راستش ی چندباری صافکاری رفته ک اونم نتونستن خوب صافش کنن. بدنه‌ش رنگ شده هم هست. وارداتی آمریکاست...

ببخشید ای وی اف برای تعین جنسیت چقد میشه هزینش؟

من پرونده تشكيل دادم تو رويان پروسه درماني ميشه٩ميليون دارو و سونوگرافي هم حدود ٣تومن تو هلال احمر تهرانپارس هم ٨ميليون

به نظرم شما کار خودتو بکن از کجا معلوم شاید اوضاع خوب شدو اونوقت افسوس الان رو بخورید که کاش بچه داش ...

واقعا امید دارید که خوب شه

اگه خیلی خوب فکر کنیم و شانس داشته باشیم اینه که همینجا متوقف شه

بدتر نشه

خدا از باعث و بانی هاشون نگذره

خدا آه این طفل معصوما رو دامنگیرشون کنه

گرونی و نبود پوشک و ...

و استرسی که ما مادرا وارد میشه و شیرمون کم میشه

پودر گالاکتومید بذای افزایش شیر 20 تومن بود شده 32  اونم پودری که مصرف یکهفته است

خوب اگر اینجوری  همه باید بگن بچه نیاریم   نیارید    بعد چند ساله دیگه افسوس می ...

اگه قراره قحطی باشه  گرسنگی باشه زندگی با سختی باشه چه کاریه یکی دیگه رو زجر بدم که من دلم میخواد مامان بشم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره مثلاً ی F5 دارن، مدل 1996 ، فقط گوشه ی شیشه جلوی سمت راستش ی چندباری صافکاری رفته ک اونم نتونستن ...

اگه اینجوریه پس عمه منه که زرتو زرت به سوریه یمنو عراق سلاحو موشک میده چون خودش تامینه برای همین دیگرانو میتونه تامین کنه وگرنه کشور کوچیکی مثل یمن تاحالا باید از پا دراومده بود

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
نه بابا جنگ چیههههه مگه الکیییه ایران هیچی نداشته باشه قدرت نظامی خوبی داره برای همین هست که اینقدر ...

به قدرت نظامی ایران ک شکی نیست ولی میدونی اسراییل چنتا موشک هسته ای داره؟

من پرونده تشكيل دادم تو رويان پروسه درماني ميشه٩ميليون دارو و سونوگرافي هم حدود ٣تومن تو هلال احمر ت ...

فکر کنم اینها فقط آی وی اف هست.واسه تعیین جنسیت هزینه جدا میگیرن.۲ سال پیش من پرسیدم گفت ۱۵ تومنه هزینه تعیین جنسیت.

دخترم دنیامه  
اخه اگه درست نشد چه کاریه که بیاریم  بیاریم تا ارزو همه چی به دلش بمونه

من نمیدونم عزیزم. بستگی ب سطح فکری خانواده هاتونم داره.

جدا از اینکه خودمون عاشق بچه ایم؛ اینو بگم ک تازه ۳ ساله ازدواج کردیم  بچه نداریم هزارجور حرف پشت سرمونه. ب در و دیوار میگن ب گوش ما میزنن. همه میگن ما نازاییم و... ما اگه نیاریم دیگه رسوای عالم میشیم ک 😩 کاش همه ی خونواده ها و فامیلا سطح فکرشون یکمی فقط بالاتر بود.

به قدرت نظامی ایران ک شکی نیست ولی میدونی اسراییل چنتا موشک هسته ای داره؟

اره بابا  امریکا اشاره کنه ایرانوباخاک یکسان میکنه

هرگز نرسیدم به عشقم   یادت همیشه در دلم می ماند...