2777
2789
عنوان

کیا قصد بارداری داشتن و با این اوضاع مملکت پشیمون شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم کشور نا امن بشه یا جنگ بشه مجبور،بشیم فرار کنیم اون وقت اگه باردار باشم چیکار کنم یا با بچه ک ...

😁😁😁😁😁گیریم ک بخواین فرارم کنید تو اون شرایط.با کدوم پول؟چجوری؟؟؟قیمت دلارو ببین الان.اگه جنگ بشه چند میشه؟؟😃😃😃

میترسم کشور نا امن بشه یا جنگ بشه مجبور،بشیم فرار کنیم اون وقت اگه باردار باشم چیکار کنم یا با بچه ک ...

خيالت جمع هيچ اتفاقي نميوفته جنگ اگه بشه كه نميشه جنگ هسته اي ميشه كه تو صدم ثانيه همه چي تموم ميشه😑😑😑😑😑😑😑

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

نه بابا جنگ چیههههه مگه الکیییه ایران هیچی نداشته باشه قدرت نظامی خوبی داره برای همین هست که اینقدر اسراییل و امریکا از ایران بدشون میاد اینو همه ی دنیا میدونن ،فکر کن اون زمانی که جنگ شد ایران هیچی نداشت بازم نتونستن شکست بدن حالا که دیگه نیروی نظامی قوی داره اینهمه موشک محالللله

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
بله

ببخشید ای وی اف برای تعین جنسیت چقد میشه هزینش؟

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
منم منصرف شدم ولی آخه تا کی روز به روز بدتر میشه من میگم کاش دوسال پیش آورده بودم لاقل پوشکی نبود ...

کاش فقط پوشک بود بچه با بزرگ شدنش خرجاش هم بزرگ میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

منم سی سالمه . اما میترسم و همسرمم نمیخواد الان. چندساله ازدواج کردید

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
شاید تا ابد اوضاع مملکت درست نشد. تا ابد ک نمیشه بچه نیاورد... بالاخره باید بیاریم دیگه!

اخه اگه درست نشد چه کاریه که بیاریم 

بیاریم تا ارزو همه چی به دلش بمونه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من قصد داشتم سال دیگه اقدام کنم واسه دومی و هنوزم قصدشو دارم!نمیتونم بشینم ببینم اوضاع مملکت چی میشه.همون اولی رو هم ۳ماه بعد عروسیم باردار شدم و الان ۱۷ماهشه و خداروشکر میکنم .

به فکر همه چیزشم هستم