2777
2789
عنوان

با ی مرد متاهل در ارتباط بودم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 77 پست
اینا ترویج فرهنگ سازی مهربانی نزارین لطفا وجدان انسانیت میگه نباید با متاهل ها ارتباط برقرار کرد

از طعنه گفت بنظرم

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وارد زندگی یه ادم متاهل میشید دایی من زن بچه داشت یکی اومد وسط زندگیش زنش طلاق داد ۲۷ سال پیش رفت اون خانوم بیشعور گرفت دایم بدبخت کرد اخرشم طلاق گرفت دایم دوباره ازدواج کرد اما زندایی سابقم که دختز عمو مامانمم هست 

ازدواج نکرده زندگیش خراب شد هم دایم شدید مقصر بود تم اون زن

همه رو دروغ گفته خداروشکر کات کردی

خیلی دروغگو بود البته زنش واقعا رفته بود ۶ ماه بود

ولی بقیه حرفاش همش دروغ بود اصن امکان نداشت ی روز بدون دروغ زندگی کنه

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

کسی متوجه شد هدف از تاپیکش چیه به منم بگه

هدفش اینه بفهمونه ک چ ح ی و و نیه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باز کارت اشتباه بودانشاالله دیگه تو این موقعیت قرارگیریخیلی مواقع قهرها و حتی دادگاه رفتن ها واقعی ن ...

اون حتا ارزوی مرگشو میکرد بخدا میگفت میخام ی میلیارد بدم یکی زیر بگیرتش با ماشین

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

چیو دروغ گفته؟این خانوم همه چیو میدونسته و باهاش دوست شده

نه منظورم اینه اون آقا دروغ می‌گفته که با همسرم مشکل دارم و مریضم و این حرفا

همه همینو میگن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

میخواست بگه اشتباه منو نکنین بد گفتی ولی

کلا اعتماد کردن ب هرکسی بجز خونواده خود ادم اشتباه محضه

از طعنه گفت بنظرم

طعنه کنایه مسخره نداره ارتباط با متاهل ،نبایدها هستن 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.