بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میترسم کشور نا امن بشه یا جنگ بشه مجبور،بشیم فرار کنیم اون وقت اگه باردار باشم چیکار کنم یا با بچه ک ...
نه بابا جنگ چیههههه مگه الکیییه ایران هیچی نداشته باشه قدرت نظامی خوبی داره برای همین هست که اینقدر اسراییل و امریکا از ایران بدشون میاد اینو همه ی دنیا میدونن ،فکر کن اون زمانی که جنگ شد ایران هیچی نداشت بازم نتونستن شکست بدن حالا که دیگه نیروی نظامی قوی داره اینهمه موشک محالللله
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
میترسم کشور نا امن بشه یا جنگ بشه مجبور،بشیم فرار کنیم اون وقت اگه باردار باشم چیکار کنم یا با بچه ک ...
منم سی سالمه . اما میترسم و همسرمم نمیخواد الان. چندساله ازدواج کردید
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من قصد داشتم سال دیگه اقدام کنم واسه دومی و هنوزم قصدشو دارم!نمیتونم بشینم ببینم اوضاع مملکت چی میشه.همون اولی رو هم ۳ماه بعد عروسیم باردار شدم و الان ۱۷ماهشه و خداروشکر میکنم .