فکر کنم اینها فقط آی وی اف هست.واسه تعیین جنسیت هزینه جدا میگیرن.۲ سال پیش من پرسیدم گفت ۱۵ تومنه هز ...
كسي كه بچه أولشه بايد ٣يا٤ميليون جدا از اينا براي تعيين جنسيت بده ولي كسي كه دوتا بچه از يه جنس داره خودشون تعيين جنسيت ميكنن البته تو رويان كه دولتي هست جاي خصوصي رو نميدونم
اونا دلشون واسه ما مردم بدبخت میسوزه ک حمله نمیکنن.
با این تحریماشون فقط دارن ب بزرگان ایران اینو ثابت میکنن ک اگه ما نباشیم شماها هیچین، پس الکی غلط اضافه نکنین و ما رو تهدید نکنین و برامون شاخ و شونه نکشین.
استاتر عزیز من کاری به حرف دیگران ندارم فقط اینو بدون قبلش خوب فکر کن که بعدا پشیمونی نیاره برات زندگی که وضع مادی کمتر ولی روحیه بهتر و زندگی شیرین تری باشه ارزششو داره من خودم هنوز بچه ندارم ۱سال عروسی کردم و ۲۲سالمه ولی زندگی برادرمو نگاه میکنم که چقدر شیرینه برناممو ریختم برای بچه ، و اینکه ادم نمیتونه هی منتظر بشینه تا شاید چیزی تغییر کنه شما هم سنتون بالاتر میره
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
اونا دلشون واسه ما مردم بدبخت میسوزه ک حمله نمیکنن. با این تحریماشون فقط دارن ب بزرگان ایران اینو ث ...
واااااای خداروشکر که امریکا دلش به حال ما مردم میسوزه و بهمون حمله نمیکنه،چرا فقط دلش به حال مردم ایران میسوزه؟چرا دلش به حال مردم یمن و سوریه نمیسوزه؟؟عحیبه واقعا