2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

572 بازدید | 46 پست

سلام من دوره هام ۳۰ روزست، از روز یازدهم سیکل کیت استفاده کردم(۲بعدظهر) که ی هاله افتاد ،امروز ساعت یک یعنی دوازدهم سیکلم کیت زدم خیلی کمرنگ تر ، بنظرتون بخاطر مقدار مایعات بدنم یا چیز دیگه که روز ۱۲ کمرنگ تر شده ،طبق دستور کیت من باید ۱۳ سیکل از کیت استفاده کنم ،توروخدا کمکم کنید 

منم دوره هام ۳۰ روزه بود کیت زدم  ۱۸ سیکلم مثبت شد ...

اقدام کردم باردار شدم😁

زوده هنوز بازم بزن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مایعات زیاد استفاده کرده بودی؟آخه برا منم اینجوری پیش اومده

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر هر روز یه ساعت مشخص استفاده کنی،برا من بهترین ساعت که استفاده میکردم ۱۲ ظهر بود،قبلشم زیاد مایعات نخور

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
منم دوره هام ۳۰ روزه بود کیت زدم  ۱۸ سیکلم مثبت شد ... اقدام کردم باردار شدم😁 زوده هنوز بازم ...

اخه دیروز هالش پررنگ تر از امروز بوده فکر کنم بخاطر اینکه مایعات بدنم بیشتر بوده امروز خیلی نگرانم منم دوست دارم این ماه باردار بشم

اخه دیروز هالش پررنگ تر از امروز بوده فکر کنم بخاطر اینکه مایعات بدنم بیشتر بوده امروز خیلی نگرانم م ...

اصلن نگاه نکن کی قراره مثبت  بشه هاله ام دیدی فوری اقدام‌کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره قبلش خربزه خورده بودم یعنی میتونه تاثیر داشته باشه

بله خیلی تاثیر داره،منم یبار که مایعات زیاد مصرف کردم اصلا همون هاله هم انداخت دیگه

ماه قبلم کیت استفاده کردم ۱۵ پررنگ شد

من دوره هام ۲۷ روزه است یه ماه ۱۳ پررنگ شد،ماه بعدش ۱۵ هردو ماهم سونو دادم یعنی دقیقا کیت درست بود

بله خیلی تاثیر داره،منم یبار که مایعات زیاد مصرف کردم اصلا همون هاله هم انداخت دیگه

خب یعنی بعد از اینکه کمرنگ شد دوباره روزهای بعد ک استفاده کردین پررنگ شد

خب یعنی بعد از اینکه کمرنگ شد دوباره روزهای بعد ک استفاده کردین پررنگ شد

بله فرداش ساعت ۱۰ صبح کیت زدم پررنگ شد