سلام من دوره هام ۳۰ روزست، از روز یازدهم سیکل کیت استفاده کردم(۲بعدظهر) که ی هاله افتاد ،امروز ساعت یک یعنی دوازدهم سیکلم کیت زدم خیلی کمرنگ تر ، بنظرتون بخاطر مقدار مایعات بدنم یا چیز دیگه که روز ۱۲ کمرنگ تر شده ،طبق دستور کیت من باید ۱۳ سیکل از کیت استفاده کنم ،توروخدا کمکم کنید
مامان ممنونم که پاسخ دادین واقعا خیالم راحت شد ،شما چ ساعتی از کیت استفاده کردین؟
خواهش میکنم عزیزم،همیشه ساعت ۱۲ ظهر استفاده میکردم،فقط قبلش مایعات خیلی کم بخور،من شاید فقط در حد یه استکان آب میخوردم
نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
گلم منم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روزه بود شما اصلا قبل پانزدهم سیکلت منتظر مثبت شدن کیتت نباش اگه دوره هات منظمه.منم روز ۱۷ سیکلم دوخط شد وباردار شدم توی کیت فقط به همرنگ بودن دوخط تست و کنترل ویا اینکه تست ازکنترل پررنگ تر باشه دقت کن باخطای کمرنگ کار نداشته باش
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
این همون کیتیه که من نی نیمو باهاش حامله شدم.همون ماه اول استفاده گرفت ببین فقط روز ۱۷ دوخط همرنگ شدن بقیه روزای قبل و بعدش خط پایین که تسته کمرنگتر بود ازکنترل
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر