2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 46 پست
مامان ممنونم که پاسخ دادین واقعا خیالم راحت شد ،شما چ ساعتی از کیت استفاده کردین؟

خواهش میکنم عزیزم،همیشه ساعت ۱۲ ظهر استفاده میکردم،فقط قبلش مایعات خیلی کم بخور،من شاید فقط در حد یه استکان آب میخوردم

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
خواهش میکنم عزیزم،همیشه ساعت ۱۲ ظهر استفاده میکردم،فقط قبلش مایعات خیلی کم بخور،من شاید فقط در حد یه ...

فردا دوباره امتحان میکنم ساعت ۱۲ ،بعد شما وقتی که کیتتون مثبت شد خط تست پررنگ تر بود یا فقط به همین که دو خط واضح ظاهر شد اکتفا کردین و سونو دادین؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روزه بود شما اصلا قبل پانزدهم سیکلت منتظر مثبت شدن کیتت نباش اگه دوره هات منظمه.منم روز ۱۷ سیکلم دوخط شد وباردار شدم توی کیت فقط به همرنگ بودن دوخط تست و کنترل ویا اینکه تست ازکنترل پررنگ تر باشه دقت کن باخطای کمرنگ کار نداشته باش

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
گلم منم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روزه بود شما اصلا قبل پانزدهم سیکلت منتظر مثبت شدن کیتت نباش اگه دوره هات ...

منم دوره هام ۳۰ روزست ومنظمه ،ماه قبلم که زدم ۱۵ و ۱۶ سیکلم دو خط شد،پس به این نتایج قبل ۱۵ اهمیت ندم 

منم دوره هام ۳۰ روزست ومنظمه ،ماه قبلم که زدم ۱۵ و ۱۶ سیکلم دو خط شد،پس به این نتایج قبل ۱۵ اهمیت ند ...

واسه کسیکه منظمه و تعداد روزاش مشخصه همینه.شما کلا تو هرکیت ۵تا نوار داری بسته به مدت سیکلت ازجایی شروع کن که قبل تموم شدن کیتت نتیجه بگیری

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
سپید بنظرتون فردا که ۱۳ سیکل استفاده کنم یا بذارم از همون ۱۴ یا ۱۵ شروع کنم استفاده از کیت،منم دوره ...

بنظرم زودتر از ۱۴ شروع نکن حیفه نوارات

این همون کیتیه که من نی نیمو باهاش حامله شدم.همون ماه اول استفاده گرفت ببین فقط روز ۱۷ دوخط همرنگ شدن بقیه روزای قبل و بعدش خط پایین که تسته کمرنگتر بود ازکنترل

این همون کیتیه که من نی نیمو باهاش حامله شدم.همون ماه اول استفاده گرفت ببین فقط روز ۱۷ دوخط همرنگ شد ...

آره خوشبحالتون من که خیلی گیج شدم ،دعا کنیین منم زودتر دو خط بشه و باردار بشم