2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 46 پست
آره خوشبحالتون من که خیلی گیج شدم ،دعا کنیین منم زودتر دو خط بشه و باردار بشم

ایشالله میشی استرس نداشته باش.چندماه اقدامی؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روزه بود شما اصلا قبل پانزدهم سیکلت منتظر مثبت شدن کیتت نباش اگه دوره هات ...

شما مشکل بارداری نداشتین؟ینی خودتون بدون هیچ دارویی باردار شدین؟

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
ماه اول 

خب بابا وقت داری.راستی تاپیک اولتو دیدم شما روز ۱۵ کیتت مثبت بوده دوخط همرنگم بشن کافیه لازم نیست خط تست از کنترل حتما پررنگتر بشه باید یا همرنگ بشه یا پررنگ تر.شما روز ۱۵ دوخطت همرنگ بود روز ۱۶ تستت کمرنگ شد.من ۱۷ همرنگ شد کیتم هم ۱۷ اقدام کردم هم ۱۸ بچه مم پسره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شما مشکل بارداری نداشتین؟ینی خودتون بدون هیچ دارویی باردار شدین؟

نه نداشتم خداروشکر فقط چون چهارماه ازاقدامم گذشت نشدم کیت گرفتم دقیق عمل کنم که خداروشکر جواب داد

خب بابا وقت داری.راستی تاپیک اولتو دیدم شما روز ۱۵ کیتت مثبت بوده دوخط همرنگم بشن کافیه لازم نیست خط ...

خدانگهش داره برات ،خیلی کمکم کردین سپید جان ممنونم ازت

خدانگهش داره برات ،خیلی کمکم کردین سپید جان ممنونم ازت

قربونت عزیزم ایشالله خبر بارداریتو بشنوم

فردا دوباره امتحان میکنم ساعت ۱۲ ،بعد شما وقتی که کیتتون مثبت شد خط تست پررنگ تر بود یا فقط به همین ...

من وقتی پررنگ شد رفتم سونو بعد بهم گفت تخمک آزاد شده،یعنی دقیقا وقتی پررنگ میشد همون روز تخمک آزاد شده بود

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
یعنی دیر اقدام کردی؟

نه عزیزم بهترین موقع زمانیه که تخمک آزاد میشه،شما هم وقتی ۲خط کمرنگ بود بهتره فرداش ساعت ۱۰صبح کیت بذاری چون دکتر بهم گفت همچین موقعی به احتمال زیاد صبح زود تخمک آزاد میشه،اگه دیدی بازم پررنگ نشد باز ۱۲ ظهر بذار یا حتی ساعت ۲ یا ۳

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند