2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا روز چهار پریودیمه. برای دکتر رفتن دیر نیس؟؟

چرا قبلش نرفتی دکتر??مگ تنبلی تخمدان داری ک میخای بخوری??تو فعلا روزی یدونه بخور  بعد روز 13برو سونو ببین فولی اندازه خوب داری اگه خوب بود امپول بگیر  تخمکت ازاد بشه بعد نزدیکی کن.اگه باردارنشدی برو دکتر

.                             

چرا قبلش نرفتی دکتر??مگ تنبلی تخمدان داری ک میخای بخوری??تو فعلا روزی یدونه بخور  بعد روز 13برو ...

تنبلی دارم.اخه طب سنتی میرم برام بادکش رحم انجام میده.با خودم فکر کردم قرص تحریک تخمدان بخورم تا فولی خوب بسازم.اخه تقریبا بهمن ۹۶ بود که یه دوره لتروزول خوردم فولی خوب ساختم امپول هم زدم ولی باردار نشدم.

دچار باید بود... ❤️
چرا قبلش نرفتی دکتر??مگ تنبلی تخمدان داری ک میخای بخوری??تو فعلا روزی یدونه بخور  بعد روز 13برو ...

خب فردا اگ بخام برم دکتر فک کنم دیر نباشه. چون ی بار ک لتروزول خوردم دکترم گفته بود از روز پنج پری بخورم.

دچار باید بود... ❤️

من دو سال پیش دکتر کلومفین برام تجویز کرد نه تنبلی دارم نه کیست کاملا هم میزانم .ایندفعه بدون تجویز طبق دستور دو سال پیش کلومفین خوردم انشالله هر جه منتظره دامنش سبز بشه برا منم دعا کنید .من برتیل اید هم خوردم 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
تنبلی دارم.اخه طب سنتی میرم برام بادکش رحم انجام میده.با خودم فکر کردم قرص تحریک تخمدان بخورم تا فول ...

بادکش چطوره ??جواب گرفتی??هزینش چنده

.                             

زیر شکمم رو بادکش میکنه.نه تازه ماه پیش رفتم.این ماه هم نوبت گرفتم برم.دکترش بهم گفت دوره درمانمون تا شش ماهه.ممکنه ماه اول ممکنه ماه دوم و... باردار شی.

یجور تحریک عصب رحمه.خیلیا ازش جواب گرفتن.

دچار باید بود... ❤️
ان شالله فولی خوب دارین. بیاین خبر بدین همینجا

انشالله عزیزم حتما فردا بعد ظهر خبر میدم انشالله که خوب باشه هم خودم هم همسرم کلی هزینه کردیم برام دعا کنید .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

هزینه بادکش و حجامت برای من ۳۵ تومن. برای شوهرم ک حجامتش میکنه ۲۵ تومن.

ماه پیش با ویزیت دکتر ۱۲۰ تومن شد. 

دچار باید بود... ❤️
انشالله عزیزم حتما فردا بعد ظهر خبر میدم انشالله که خوب باشه هم خودم هم همسرم کلی هزینه کردیم برام د ...

ان شالله همین ماه ب حق شش ماهه کربلا،جواب بگیرین.

دچار باید بود... ❤️