2777
2789
عنوان

مصرف سرخود لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 43 پست
نه عزیزم خواهرم میگه تو سیکلهای منظم نمیخواد بزنی خودش آزاد میشه فقط دوفاستون ۱۰ برام نوشت 

سلام من تازه وارد سایت شدم میشه بهم کمک کنی من چهار ماهه اقدامم با وجود فولیکل خوب اما باردار نمیشم البته پی سی او هستم اما پریود منظم دارم ۲۸ روزه و تخمک گذاری هم دارم نمیدونم چرا نمیشه لطف میکنی بگی چه دارویی هایی مصرف کردی ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز ممکنه بگی سرخود لتروزول خوردی آمپول آزاد سازی ام زدی؟ بعد با کیت چجوری اقدام کردی که باردا ...

فقط قرص خوردم عزیزم.امپول نزدم. از روز ۱۳ فک کنم کیت گذاشتم ک منفی میشد.دوباره روز ۱۶ گذاشتم دیدم یخورده کمرنگ شده. روز ۱۷ هم گذاشتم بهتر شده بود. روز ۱۸ و ۱۹ گذاشتم ک منفی شد دیگه. گفتم پس همون روز ۱۷ بوده. درحالی ک کیتم روز ۱۷ زیاد پررنگ نبود. فقط مثبت بود. ولی اقدام داشتم تا ۲۱. بعدش دیگ رفتم مسافرت و اقدام نداشتم.

دچار باید بود... ❤️
سلام عزیزم بله

سلام عزیزم.شما لتروزول سرخود مصرف کردین؟من میخوام این ماه مصرف کنم فردا روز ۳ پریودمه میخوام بخورم..به مدت ۵ روز بخورم؟و روزی چندتا؟؟شما امپول هم زدین؟نخوام بزنم مشکلی پیش میاد؟سیکلام منظمه

عزیزم من مشهدم. این دکتر طب سنتیه که کارش فقط بادکش و حجامته. برای انواع بیماری ها همین کارو میکنه.چ ...

عزیزم سلام خوب هستین منم میخوام لتروزول بخورم سر خود یه بسته گرفتم ولی ایرانیه خارجی گیر نیاوردم میسه بگید مال شما چجوری بود چند دوره مصرف کردید ک باردار سدین؟ 

عزیزم سلام خوب هستین منم میخوام لتروزول بخورم سر خود یه بسته گرفتم ولی ایرانیه خارجی گیر نیاوردم میس ...

سلام عزیزم دوسال پیش مصرف کردم.یادم نمیاد زیاد. ولی بنظرم بدون دستور پزشک مصرف نکنید عزیزم

دچار باید بود... ❤️