2777
2789

یک سال و نیمه منتظر نی نی هستیم

هرماه ذوقمون کمتر کمتر و ناامیدتر میشیم

خدا هیچکس را اسیر این دکترا نکنه ان شاء الله

میشه برای مامان شدنم ی صلوات برام بفرستید...ممنون

هعیییی من که نزدیک پنج ساله دیگه ذوقی برام نمونده 

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل شما چیه؟

من شوهرم مورفورولوژی 97.5 درصد آنرمال خودمم تنبلی تخمدان دارم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات برام بفرستید...ممنون

من ده ساله ذوقم به تنفر تبدیل شده خدا انگار یه عده رو گذاشته برا زجرکش کردنشون با یه عده هم حال میکنه و بغلشون میکنه که یبار خار به پاشون نره

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

و کاش وقتی اتفاق افتاد ذوقمون تموم نشه............

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

دقیقا.منم کلی انرژی داشتم دوماه لب به سردی نزدم (من که از گرمی متنفرم)داروهام به موقع استفاده کردم حامله شدم ولی سقط شد با خواهر شوهرم حامله شدیم اون داره بچش به دنیا میاد منم هنوز عوارض سقطم دارم.پا دیگه مطب دکتر نذاشتم نه دارو سنتی میخورم نه شیمیای کلا ذوقم کور شد

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

من ذوق چیزهای رو داشتم که حالا با فکر کردن بهشون فقط حسرت بجا مونده و دیگر هیچ .نمیدونم دیگه چرا اروم نمیشم ودلم سنگینی میکنه ان شاالله همه انسانها همه چیزهای زندگیشون وقتی ذوق اون رو دارن تو زندگیشون اتفاق بیفته وشاد بشن