2777
2789

توصیه میکنید به کسی این کار رو؟ ما شهرمون کوچیکه من دوست دارم برم تهران یا شمال یا حتی اصفهان حس میکنم جای پیشرفت بیشتری دارم چقدر ممکنه سخت باشه ( خیلی آدم وابسته ای نیستم ) 

به قول بابام اگه هدفت درس خوندنه تو شهر کوچیک هم میشه خوند

از شهر کوچیک ب بزرگ رفتن باعث میشه خواه ناخواه وارد حاشیه هایی بشی

اگه رشته خوبی داری الان فقط رو رشته ت تمرکز کن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمال شهر پیشرفته نداره به اون شکلی ک میخوای نداره  اگ میخوای بری  تهران و اصفهان منطقه ۱ هستن فرق داره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

به قول بابام اگه هدفت درس خوندنه تو شهر کوچیک هم میشه خونداز شهر کوچیک ب بزرگ رفتن باعث میشه خواه نا ...

آخه اینجا دانشگاهش خیلی خوب نیست من رشتم فنیه و می‌خوام با کنکور برم دانشگاه طراحی لباس میخونم

اگ رشتت جوریه ک باید تو شهر بزرگ باشی حتما برو 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

آخه اینجا دانشگاهش خیلی خوب نیست من رشتم فنیه و می‌خوام با کنکور برم دانشگاه طراحی لباس میخونم

اگه فکر میکنی واقعا دانشگاهش خوبه برو

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

از شهر کوچیک رفتم یه شهر کوچیک با فاصله دور

راضی نبودم چون کوچیک بود امکانات تفریحاتش کم بود یه جاهایی از شهر خودم کمتر بود امکاناتش

تفاوت فرهنگی رو دوست نداشتم هرچند تحت فشار نبودم و مثل خودم زندگی میکردم ولی خب مشخص این جو جامعه خیلی به سبک من نمیخوره

فاصله زیاد بود مثلا تعطیلات یه سری بچه‌های خوابگاه میرفتن خونه برمی‌گشتن ولی من تا می‌رسیدم تعطیلات تموم شده بود باید زود برمیگشتم نیاز به چند روز تعطیلات داشتم تا بتونم برم چون راه زیاد بود

و بحث هزینه‌ها هم بود دانشگاهم دولتی بود اما شهرش نسبت به شهر ما گرون‌تر بود و هزینه‌ها برام سنگین شد البته خب یه جاهایی هنوز بلد نبودم هزینه رو مدیریت کنم

خوبی‌هایی هم داشت

آشنایی با فرهنگ‌ها متفاوته

یاد گرفتن زندگی کردن با دیگران تو یه جا

یاد گرفتن زندگی مستقلی

اینکه یاد بگیری چجوری بدون خانواده تو اجتماع از پس خودت بربیای

یاد بگیری هزینه‌ها رو مديريت کنی و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

شهر بزرگ و با امکانات به نظرم الویت داره تا شهر بزرگ

تو شهر بزرگتر امکانات بیشتری هست معمولا شهرهای بزرگ مثل تهران و مشهد و شیراز و... دانشگاه‌هاشون هم دانشگاه‌های خوبیه بعضیاش تاپ هست خب دانشجو اونجا باشی طبیعتا امکانات دانشگاه بهتره سطح دانشگاه خوبه احتمالا استادهای خوبی باید داشته باشه و در نتیجه اینا فرصت و موقعیت بیشتری برای پیشرفت وجود داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شهر بزرگ و با امکانات به نظرم الویت داره تا شهر بزرگتو شهر بزرگتر امکانات بیشتری هست معمولا شهرهای ب ...

آره منم همین نظر دارم امکانات خیلی خیلی مهمه برام خودمون شهرمون کوچیکه و آدمای خیلی با ذهن های بسته داره