2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسیدم نکنه خارج رحمی باشه فردا وقت دکتر دارم

نترس عزیزم خارج رحم علائم دیگه ایی داره. شایع ترینش درد کتف و شانه است. الان دکتر زوده بیخودی ویزیت نده بری انهم میگه ۴۸ ساعت بعد ازمایش تکرار بشه. خورت برو ازمایش بده به دکتر ازمایشگاه بگو تیتر بتا بده بهت

خوبه چرا با عدد درگیر میکنی خودتو..تیتر بتا عدد دقیق میده که اونم دکتر واست مینویسه 

اینو خودم رفتم دادم ک ببینم حاملم یا ن چون بی بیم مثبت شده بود.دکتر دقیق ترشو مینویسه؟

واقعا؟میده بهم؟تازه رسیدم خونه

اره  میده. راستش دکترها تا پایان دوماه اصلا مادر باردار هیچ کاری ندارن

بری دکتر هم میگه یه ازمایش تکرار بده. بعد نسبت به عددت و تایم پریود سونو مینویسه برای تشخیص ساک حاملگی و ضربان قلب. 

تهرانی؟

اره  میده. راستش دکترها تا پایان دوماه اصلا مادر باردار هیچ کاری ندارن  بری دکتر هم میگه ...

والا نمیدونم چون متفورمین میخورم میگم ساید بخاد بهم قرص اسید فولیک واینا بده اره تهرانم

والا نمیدونم چون متفورمین میخورم میگم ساید بخاد بهم قرص اسید فولیک واینا بده اره تهرانم

مگه قبلش فولیک اسید نخوردی؟ از قبل اقدام باید بخوری گلم. اگه حالت تهوع نداری برو داروخانه یدوفولیک بگیر بخور . همه دکتر ها همینو میدن. خودت از همین امشب شروع کن بخور