2777
2789
عنوان

قابلمه های روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 103 پست
واقعا داغون ترین سیستم نظارتی رو داریم رو هیچ چیزی نظارت ندارن از ظروف غذایی تا موادغذایی

آره 

حتی شیر هم سالم نیست،مربی بهداشت می گفت حتی اون علوفه ای که گاو میخوره و شیر میده سالم نیست 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرامیکی و تفلون دارم

اما تو‌ رویی غذا میپزم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

پیرکس ها خیلی قشنگن

کسی تجریه آشپزی داره باهاشون؟

چطورن؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دوستان قابلمه های روحی من یکم سیاه شدن چون حالت کوبیده شده هستن هر چقد سیم میکشم نمیرن .چیکار کنم بگ ...

با سیم و صابون ؛بکش؛ تمیز میشه؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دوستان قابلمه های روحی من یکم سیاه شدن چون حالت کوبیده شده هستن هر چقد سیم میکشم نمیرن .چیکار کنم بگ ...

یکم. ابلیمو. بریز بزار. بجوشه سفید. میشه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم