2777
2789
عنوان

کسی اينجا اهل مشهد هست؟فوری

99 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی هست اینجا اهل مشهد باشه؟ 

ميشه امروز مخصوصا برید حرم امام رضا بهش بگيد کمکم کنه؟ 

کسی اینکارو برام میکنه؟ 

ميشه برید پیش امام رضا بگيد کمک کنه اونيکه تنهام گذاشت رفت برگرده، میشه برید بگيد من زندگیم بسته به اون بود، من دارم دق می کنم، یکی ميره مخصوصا پیش امام رضا واسم دعا کنه؟؟ 

عشقم گذاشته رفته، بهم گفت ديگه نیا سمتم،تو رو خدا یکی بره پیش امام رضا صداش بزنه بگه منه دعا کنه،بگه معجزه کنه، تو رو خدااااااااااااا 

یارب نظر تو بر نگردد.

عزیزم مشهد نیستم ولی ازهمینجا امام رضا رو قسم دادم به جوادش که کمکت کنه شماره صحنه رو دارم میخوای بزنگی خودت حرف بزنی باهاش

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

از راه دور برات دعا میکنم آروم بشی. چرا اینقدر خودتو عذاب میدی اگه میخواست تا الان برگشته بود. فراموشش کن و اینقدر زجر نکش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، آره برام بزار 

05148888

منم دعاکن اگه لایق بودم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

عزیزم اونی که گذاشته رفته لیاقتتو نداشته محکم باش دختر

والا اینجور که تو التماس میکنی منم باشم خودمو💩 میکنم        چه برسه به پسر 

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

اگه دوستت داشت نمی‌رفت پس خودت رابه خاطر کسی که دوستت نداره کوچیک نکن وخودت راسرگرم کن تا یادت بره وخودت راانقدر خوشحال که وقتی یکروز دیدت حسرتتا بکشه 

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
عزیزم اونی که گذاشته رفته لیاقتتو نداشته محکم باش دختر والا اینجور که تو التماس میکنی منم باشم خودم ...

من به شما التماس میکنم

به اون التماس نکردم، اولش يه ذره گفتم نرو بعدم گفتم برو 

یارب نظر تو بر نگردد.

عزیزم اونی که گذاشته رفته لیاقتتو نداشته محکم باش دختر

والا اینجور که تو التماس میکنی منم باشم خودمو💩 میکنم        چه برسه به پسر 

من به شما التماس میکنم به اون التماس نکردم، اولش يه ذره گفتم نرو بعدم گفتم برو 

آفرین خوب کردی مطمئن باش خدا بهترشو سرراهت میذاره فراموشش کن