2777
2789

بچها 28مرداد اخرین اقدامم بود باید 12پری میشدم که نشدم رفتم آز بتا دادم 27.8بود رنج آزمایشگاه از 5به بالا بود.ولی دیشب لک قهوه ای دیدمو امروز خونریزی 

ترخدا بگید کیا اینطوری شدید ولی باردار بودید

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم باز برو‌آزمایش تیتر بتا رو‌تکرار کن با جوابش برو‌دکتر اگه مقدارش بالا رفته باشه یعنی از اون موقع ...

اخه خونریزی هم کردم امروز

اخه عدد بتا داشتم

درسته ولی اونقدر بالا نبوده ک بگیم باردار بودین فقط مشکوک به بارداری بودین ک منتفی شده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
درسته ولی اونقدر بالا نبوده ک بگیم باردار بودین فقط مشکوک به بارداری بودین ک منتفی شده 

😢😢😢😢😢

اگه کامل خونریزی کردی به بارداری شما میگن بارداری پوچ 

یا شیمیایی که مراحل بارداری داشته انجام‌میشده ولی متوقف شده و فقط ساک به وجود اومده به همین دلیل بتا بالا رفته ولی رشد نداشته و خونریزی کردی که با ی پریودی ساده تموم میشه حتی اگه آزمایش نمیدادی متوجه نمیشدی که باردار بودی 

از این به بعد بزار از موعدت بگذره حداقل ۳.۴روز بعد بی بی چک بزن اگه مثبت شد برو آزمایش تیتر بتا بده 

مشکوک ب بارداری بودی. تا فردا صبر کن. اگه پریود نشدی و فقط لک بود برو باز آزمایش بده.در صورت رشد عدد بتا بهت شیاف یا آمپول میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من براساس تجربه خودم میگم دنبالشو نگیر چون قطعا سرخورده میشی چون برا منم زیاد پیش اومده بی بی چکم مثبت بوده وازمایشمم مثبت بوده ولی خونریزی میکردم و تمام تازه من بتام بیشتر از این خرفا بود بهش میگن بارداری شیمیایی فقط هورمون یه مقدار کم میره بالا و بعد خونریزی اتفاق میفته هیچ لانه گزینی صورت نمیگیره 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اگه کامل خونریزی کردی به بارداری شما میگن بارداری پوچ  یا شیمیایی که مراحل بارداری داشته انجام ...

خب علت بارداری پوچ و شیمیایی چی میتونه باشه

خونریزیم لخته نداشت فقط ولی خونریزیه