2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

213 بازدید | 22 پست

سلام. من دو ساله با یه خانوم ٱشنا هستم. ایشون تو شهری غیر از شهر محل زندگیشون دانشجو هستن. قبلنا با هم راحت و بی دغدغه بیرون میرفتیم. ولی ایشون چند ماه پیش کلاس بازیگری ثبت نام کردن. الان یا با من بیرون نمیاد. یا اگه یه بارم بیاد خیلی استرس داره. یا تند راه میره. میکم چرا اینقد استرس داری؟ میگه نمیخوام همکلاسیای بازیگریم منو با پسری ببینن. چون همه فکر می کنن من با کسی نیستم. الان این قضیه منو اذیت می کنه. نمیدونم چکار کنم. دلم میخواد چند روز یه بار و بی استرس بیرون بریم و بهمون خوش بگذره. اگه راهنمایی کنین که میشه کاری کرد که این وضعیت درست شه ازتون ممنون میشم

حالا انگار ترانه علیدوستی شده😐

احتمالا تو اون کلاسا کسیو زیر سر گذاشته نمیخواد بفهمن با کسی هس

وگرنه دخترا محاله این چیزارو بهم نگن

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

او او نمیخوام نگرانتون کنم ولی اوضاع انگار جالب نیست😐خب برین جایی که دوستاش نیستن و رفت و آمد ندارن سعی کنید وقتی رفتین بیرون توی یه ارتباط چشمی این مسئله رو حل کنید و راجع بهش صحبت کنید اون وقت معلوم میشه قضیه از چه قراره

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺

میگه من اصلا درباره ی این چیزا با کسی حرف نمیزنم. فقط مامانم و خواهرم از دوستیم با تو خبر دارن. دیروز که رفته بودیم بیرون خیلی استرس داشت. تو خیابون جلوتر از من راه میرفت. در حالی که تا سه ماه پیش اینطوری نبود. اونموقع هم کلاس بازیگری میرفت. میگه نمیخوام همخونه ایهای جدیدم یا همکلاسیای بازیگریم منو با یه پسر ببینن. با دوستای دخترش یا همخونه ای هاش راحت بیرون میره، ولی با من این وضعو داره

شما همونی نبودی که بایه خانوم دانشجوبودی که دل به دلت نمیداد؟ چطور الان شد بازیگر؟😒😒😒😒

بله من همونم. ایشون کلاس بازیگری هم میرن. الان از تعطیلات برگشتن. وضعیت نسبت به دو ماه پیش بهتر شده. الان وقتی میان پیش من خوبن. مهربونن. کاری باشه انجام میدن. ولی حالا واسه بیرون رفتن مشکل پیدا کردیم