2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
 باش صحبت کنید اگه میخواد کات کنه یادیگه تمایلی برای باشمابودن نداره بهتره تموم بشه اما اگه بخا ...

از لحاظای دیگه خوبن. وقتی میاد پیشم بهم محبت می کنه. مهربونه. کارای خونه رو انجام میده. ولی واسه بیرون رفتن خیلی استرس داره. این قضیه منو اذیت می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه وارد دنیای بازیگری وسینمابشه آیندش باشما معلومه. باهاش صحبت کنید اگه برای موقعیتی که الان داره وبعدها میتونه بدست بیاره اگه شما وملاقاتهاتون براش میتونه بدباشه ، یا در لفافه باهم باشید یا این رابطه رو خاتمه بدید.چون اونکه سرش گرم هدفش وکارش هست وبیشترشما آسیب روحی میبینید 

دوستی همینه دیگه .همیشه که نباید آقایون کیس مناسب دیدن سرد شن و جیم بزنن، گاهیم خانوما مترصد پیدا کردن مورد بهترین که دوستشونو ترک کنند.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خوب بهرحال ایشون دارن کلاس بازیگریمیرن وبازیگر شدن ایشون دوراز انتظارنیست. بهرحال درانظار باشمابودن میتونه به موقعیتش لطمه بزنه.ازطرفی شما هم یا به خواستگاری برید وعقدبشید یا درحد دوستی ازشون انتظارداشته باشید.

خوب بهرحال ایشون دارن کلاس بازیگریمیرن وبازیگر شدن ایشون دوراز انتظارنیست. بهرحال درانظار باشمابودن ...

گاهی درباره ی ازدواج با هم صحبت می کنیم. ایشون هم حرف میرنه. قبلا ایشون خیلی مشتاق تر بودن، ولی الان احساس می کنم میخواد در مورد ازدواج با من اول زمان بخره ببینه تکلیف بازیگر شدنش چی میشه. خیلی رویای بازیگر شدن داره

اولاجوگرفتتش کاملاچندوقت بعدخوب میش یکیرم پیداکرده بهترازشماس یه مدت کوتاه میگذره به یه بهونه ای بیخیالت میش ربطی هم به کلاس اینانداره درضمن دختری که راحت میادخونتون حتمامشکل داره البته نظرشخصیمه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
اولاجوگرفتتش کاملاچندوقت بعدخوب میش یکیرم پیداکرده بهترازشماس یه مدت کوتاه میگذره به یه بهونه ای بیخ ...

کسی که چند روز پبش وقتی از تعطیلات برگشت، بیخبر اومد پیشم که غافلگیرم کنه و به مامان و آبجیشم گفته بود میخواد غافلگیرم کنه و واسم گل گرفته بود و واسه تولدم هدیه آورده بود میتونه با کس دیگه ای باشه؟؟!!