2777
2789
عنوان

درمان کندن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 36526 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم خدابیامرز موهای خواهرم رو‌دوم راهنمایی تراشید دیگه چیزی رو سرش نمونده بود اینقد که اون موقع شدی ...

کار اشتباهی کردید بدتر روحش ازار دادید 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
مریم روسری هم سرش باشه بی فایدس چون دستش نیره سمت موهاش دست میکنه زیر روسری میکنه، این بیماری یه نی ...

واااای بیتا جون راست میگی حتی دیدم از زیر روسری هم میکنه. به خدا اینقد ناراحت میشم بهش میگم به خدا خدا خیلی دوستت داره که کچل نیستی اینقد موهاتو میکنی. ی پسر شش ساله هم داره با ی زندگی آروم. اما خب کودکی پراسترسی داشت. خیلی پراسترس

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
کار اشتباهی کردید بدتر روحش ازار دادید 

من که خیلی کوچیک بودم فقط یادمه هممون گریه میکردیم حتی بابام. خیلی وحشتناک شده بود سرش کاملا خالی شده بود از مو. خدا اون روزا رو‌نیاره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
واااای بیتا جون راست میگی حتی دیدم از زیر روسری هم میکنه. به خدا اینقد ناراحت میشم بهش میگم به خدا خ ...

خداروشکر ک الان بهتره،ولی من حالم هم چنان بده 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
من که خیلی کوچیک بودم فقط یادمه هممون گریه میکردیم حتی بابام. خیلی وحشتناک شده بود سرش کاملا خالی شد ...

همه ی موهاش؟؟؟من از بدبختی فقط جلو موهام میکنم،

نزدیک شاید 15ساله درگیرشم،خیلی بیماری بدیه،و تااونجا ک میدونم قابل درمان نیست،من روانپزشک و.دکتر پوستی رفتم،فقط ی  مدتی درمان کرد،همه روحیمو از دست میدم وقتی با کندن پلکام چشمای ب این زیباییمو نابود میکنم ...

اما خدا رو هزار مرتبه شکر نزدیک دو ماهه واس کندن پلکام وسوسه نشدم،یعنی عشق میکنم وقتی چشامو میبینم،خدا کنه دیگ بسراغم نیاد

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
من خودم خیلی ناراحتممممم ب خاطر کارم ولی اطرافیان درک نمیکنن فک میکنن راحته ،میگن خوب نکن،خودشکن گر ...

منم ی مدت سیبیلام رو میکندم بابام مسخره ام میکرد ولی از وسواس بود. همش حس میکردم پشت لبم مو هست. البته ی کم هم دیگه برام عادت شده بود که خدا رو‌شکر ترک شد. پدرم همش ادای منو درمیاورد. منم حرص میخوردم

من که خیلی کوچیک بودم فقط یادمه هممون گریه میکردیم حتی بابام. خیلی وحشتناک شده بود سرش کاملا خالی شد ...

کاش خواهرت بیاد اینجا با من دوست بشه،شاید بتونیم ب هم کمک کنیم،

اخه فقط ما میتونیم ب هم کمک کنیم و هم درک کنیم

من چند بار تاپیک زدم ک ادم های مثل خودم یه جا جم بشیم نشد

نزدیک شاید 15ساله درگیرشم،خیلی بیماری بدیه،و تااونجا ک میدونم قابل درمان نیست،من روانپزشک و.دکتر پوس ...

ان شالله. واسه خودت پیام انگیزشی بنویس و بچسبون جایی که میبینی. فک کنم اینطوری ذهنت قویتر بشه در برابرش

همه ی موهاش؟؟؟من از بدبختی فقط جلو موهام میکنم،

هممممه موهاش قیافه اش وحشتناک شده بود دور از جون مثل سرطانیا

خداروشکر ک الان بهتره،ولی من حالم هم چنان بده 

ان شا الله خدا قلبتو آروم کنه عزیزم. ما دهه شصتیا رو نافمون رو با استرس بریدن

منم ی مدت سیبیلام رو میکندم بابام مسخره ام میکرد ولی از وسواس بود. همش حس میکردم پشت لبم مو هست. الب ...

این بیماری ریشه ارثی داره مراقب خودت باش درگیرش نشی،چون خواهرتم داره میگمم،،اولش از چیزی های کوجیک و مسخره شروع میشه