2777
2789
عنوان

درمان کندن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 36538 بازدید | 102 پست

منم اینجوووریم😓

ولی من موهامو از ریشه نمیکنم نصف میکنم از وسط

قتی عصبی میشمم ناخوداگاه دستم میره تو موهام،از دوره ی بلوغم شروع شد خیلی درگیرم باهاش

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

منم دارم ولی خیلی مواطبم

روانپزشک کمک میکنه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این بیماری دارم ،خیلی بده بده بده بده بده،

الهی... مراقب خودتون باشین هرطور شده. من تو جایی خوندم که تا ۴۰ روز روسری سرش کنه تا از عادت بیفته. ولی بازم مهم خودشه

الهی... مراقب خودتون باشین هرطور شده. من تو جایی خوندم که تا ۴۰ روز روسری سرش کنه تا از عادت بیفته. ...

وووی یه دلشوره و حالت عصبی به آدم دست میده که نگو... من اون دوره اگه کسی کنارم بود، دلم میخواست خفه اش کنم تا تنها بشم و بتونم دست بکنم تو موهام

اختلال شدید نیاز به کمک تخصصی داره

منم این بیماری دارم ،خیلی بده بده بده بده بده،

خیلی اگه ۶۴ هستی خواهر منم همسن شماست تا پنجم دبستان ناخن میخورد بعدش افتاد به مو کندن. البته الان خیییییییلی کم موهاشو میکنه اما اگه بیکار باشه و بره تو فکر به خودش رحم نمیکنه وقتی میره توالت فرنگی اگه بعدش بری با ی عااااالمه مو کف حموم مواجه میشی. شوهرشم خیلب آدم خوبیه و در کل زندگی پرتنشی نداره اما کلا استرسی هست. یعنی اگه به مادرم زنگ بزنه یک ساعت جواب نده عالم و آدم رو خبر میکنه و‌به چیزای بد فکر میکنه.

کاش همیشه روسری سرش بود موهاشو‌نمیکند. به خدا انگار دارن جون منو میکنن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
الهی... مراقب خودتون باشین هرطور شده. من تو جایی خوندم که تا ۴۰ روز روسری سرش کنه تا از عادت بیفته. ...

روسری میشوم ،هرکاری بگی کردم ،چند بار موهام ازته تیغ زد، ،نشد ک نشدددد

میدونی این بیماری یه جور نیاز در ادم ایجاد میکنه ،تو از درون احساس نیاز ب کندن مو میکنی 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
خیلی اگه ۶۴ هستی خواهر منم همسن شماست تا پنجم دبستان ناخن میخورد بعدش افتاد به مو کندن. البته الان خ ...

الهی... اتفاقا این بنده خدام که من گفتم دقیقا میگفت گلاب ب روتون توالت که برم میرم تو فکر و میکنم

خیلی اگه ۶۴ هستی خواهر منم همسن شماست تا پنجم دبستان ناخن میخورد بعدش افتاد به مو کندن. البته الان خ ...

مریم روسری هم سرش باشه بی فایدس چون دستش نیره سمت موهاش دست میکنه زیر روسری میکنه،

این بیماری یه نیاز در ادم ایجاد نیکنه ادم نیاز پیدا میکنه ب کندن مووووو،اوایل بعلت استرسه ولی بعد ها دیگ میشه نیاز و اعتیاد 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اگه پسره که بی خیالش شو . ریزش مو تو مردا عادیه. ولی اگه دختره بازم ولش کن چون زنا هیچ وقت موهاشونو ...

دختره بنده ی خدا... مطمئنی شما؟؟؟ آخه رشد مو هم حدی داره دیگه. اینطور نیست؟ پیاز نو ضعیف نمیشه؟ من جایی خوندم کچلی سکه ای ایجاد میشه و دیگه رشد نمیکنه ولی نمیدونم چقدر صحت داره

روسری میشوم ،هرکاری بگی کردم ،چند بار موهام ازته تیغ زد، ،نشد ک نشدددد میدونی این بیماری یه جور نیا ...

پدرم خدابیامرز موهای خواهرم رو‌دوم راهنمایی تراشید دیگه چیزی رو سرش نمونده بود اینقد که اون موقع شدید موهاش رو‌میکند. چقد همه گریه کردیم اون روزخدا برای هیچکس نیاره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
دختره بنده ی خدا... مطمئنی شما؟؟؟ آخه رشد مو هم حدی داره دیگه. اینطور نیست؟ پیاز نو ضعیف نمیشه؟ من ج ...

اگه خیلی زیاد بکنه و‌سنش از بیست بیشتره کچل میشه

من خودم خیلی ناراحتممممم ب خاطر کارم

ولی اطرافیان درک نمیکنن فک میکنن راحته ،میگن خوب نکن،خودشکن گرفتارش نیستن ک بدونن چ مرگیه ،الهی هیچ وقتم نشن،

من جاریم ب موهاش رحم نمیکنه هیچ تنام ابروهاشم کنده،خداروسکر من ب ابروهام رحم میکنم حداقلش