2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب داشته باشه اگه جان من بودی که جاریم ملیاردی طلا داره ابنقدر داره که نصفش خونه باباش هست نصفش خ ...

بارها نظراتت دیدم و مشخص هست از ته دل میگی خیلی خوب و خوش قلبی ولی من اینجوری نیستم 

راستش این حس طبیعیه 

ولی وقتی میاد سراغت حتی شده خودتوگول بزنی ب خودت بقبولونی که مهم نیس خداروشکر آرامش داری و از زندگیت لذت میبری 

خدا ب همه بده ب منم بده 

اینجوری کم کم دیگه حس منفی سراغت نمیاد

حسود نیستم غبطشو میخورم

خونه مهمتره خونه ی خوب داشته باشی خرید ماشین وطلا و ....سخت نیست 

من الان خونه ام نودمتره وسیله هام جدیده فرش ومبل وپرده و....اما دوست داشتم اینها قدیمی بود به حاش خونه ام بیست متر سی متربزرگتر بود بعد وسیله هامو کم کم می خریدم 

درمورد بچه هم دوسال دیگه بچه ات فهمیده ترمیشه راحت میشی اتفاقا بچه های اون بزرگ شدن دردسرهاشون بیشتره 

درسشون رفتارشون ودرگیریهاشون و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

غصه نخور به وقتش تو هم وسایل خونه میخری چشم به هم بزنی بچت بزرگ میشه تو هم می تونی با خیال راحت بیرون بری ما هم این روزا رو گذروندیم خدارو شکر خونه دارید بقیه چیزا هم کم کم درست میشه هر روز آهنگ شاد بزار برقص چرا ناراحت باشی

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

[QUOTE=399021380]همسایه دیوار به دیواریم [/QUOTE

عزیزم اونا هم این روزا رو حتی ممکنه بسیار سختتر گذروندنن

انشالله شما هم بچه ت بزرگتر شه خیلی راحتتر. میشی میتونی بذاری مهد چند ساعت در طول روز به کارا خودت برسی کلاسهای مختلف 

برو تحقیق کن یاد بگیری بعد صحبت کن

عزیزم این تعاریف شما ربطی به غبطه خوردن نداشت غبطه خوردن که اینجوری نیست

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...