2777
2789
عنوان

درمان کندن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 36589 بازدید | 102 پست
منم اینجوووریم😓 ولی من موهامو از ریشه نمیکنم نصف میکنم از وسط قتی عصبی میشمم ناخوداگاه دستم میره ...

بیا تو این تاپیک هر روز با هم حرف بزنیم و ب هم کمک کنیممممممم عالی میشه،

چون فقط خودمون میتونیم ب هم کمک کنیم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
این بیماری ریشه ارثی داره مراقب خودت باش درگیرش نشی،چون خواهرتم داره میگمم،،اولش از چیزی های کوجیک و ...

راستش خواهر من فرزند شهید هست و مادرم سه سال بعد شهادت همسرش با برادر همسرش ازدواج میکنه. در واقع ما از ی مادریم اما از دو پدر هم خواهریم هم دخترعمو. خواهرم به خاطر استرس و وابستگی بیش از حد و ترس از از دست دادن مادرم اینطوری شد. هممممیشه استرس داشت بچه که بودیم اگه مادرم ی ربع از سر کار دیر میومد خونه همه رو خبر میکرد. به اورژانس و پزشکی قانونی. اصلا ی وضعی.

هنوزم در مورد مادرم همونجوریه اما ی خرده بهتر شده.

من بهش حق میدم. خدا لعنت کنه صدام رو که بعد از ابن همه سال باید تاوان جنایت هاش رو پس بدیم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک شاید 15ساله درگیرشم،خیلی بیماری بدیه،و تااونجا ک میدونم قابل درمان نیست،من روانپزشک و.دکتر پوس ...

مراقب باش حتی اگ یه دونه بکنی باز بیماری سراغت میاد ،اصلا ب مژه هات ریمل نزن،چون میخای ریمل بکنی باز این بیماری شروع میشه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
راستش خواهر من فرزند شهید هست و مادرم سه سال بعد شهادت همسرش با برادر همسرش ازدواج میکنه. در واقع ما ...

میدونی من بچه بودم موهام زیاد دوست داشتم عشف تین داشتم ک موهام بلند شه ولی مادرم ب خاطر شرایط زندگیش وقت نداشت موهام برسه و هنیشه کوتاهش میکرد و من گریه و هنیشه استرس داشتم موهام بزنن،بد ک کمی بزرگتر شدم میگفت نوهات مو خره داره بزنمش،منم هنیشه مینشستم موهام نگاه میکردم موخره هاش میکنم ک کوتاه نکنن ک بد ها استرس درس اضافه شد منم ک عادت ب کندن موهره داشتم بعضی وقتا ک موها ب خاطر کندن موخره از ته کنده میشد کم کم در من شد اعتیاد و ارامش در کندن مو تا به اینجا رسید،،

الان خاهرت موهاش خوبه؟؟؟

میدونی من بچه بودم موهام زیاد دوست داشتم عشف تین داشتم ک موهام بلند شه ولی مادرم ب خاطر شرایط زندگیش ...

والا نسبت به اینکه اینقدر میکنه موهاش خوبه کاملا ی موی معمولیه. البته قبلش خیلی پرپشت بود.

قدیما مامانا موهای دخترا رو‌کوتاه میکردن مادر منم همیشه مصری و کوپ کوتاه میکرد همیشه آرزوی موی بلند داشتم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
نزدیک شاید 15ساله درگیرشم،خیلی بیماری بدیه،و تااونجا ک میدونم قابل درمان نیست،من روانپزشک و.دکتر پوس ...

به مژه هات روغن کرچک بزن هم نمیتونی بکنی هم به شدت پرپشت و‌بلند میشن

ب موها هم کرچک بزنی عالیه

والا نسبت به اینکه اینقدر میکنه موهاش خوبه کاملا ی موی معمولیه. البته قبلش خیلی پرپشت بود. قدیما ما ...

خوب میدونی چون مو برام خیلی مهم بود شد مایه ی استرس شدید،

مراقب باش حتی اگ یه دونه بکنی باز بیماری سراغت میاد ،اصلا ب مژه هات ریمل نزن،چون میخای ریمل بکنی باز ...

آره عریزم میدونم ریمل زدن بدتر میکنه

لامصب ی بیماری هسش ک آدم نمیتونه ب کسی بگه،چن باری ب خاهرم گفتم سرزنشم کرد،بهم میگه خوب مگه دیوونه ای نکن،کاااااش میدونستن دست خودم نیس،کی دوس داره چشماش همیشه بی روح و سرد باشه؟؟؟

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

میزنم متاسفانه چشمام بهش حساسیت میکنه و انگا همیشه تو چشام پر اشک هسش،بدجو  میسوزن

میزنم متاسفانه چشمام بهش حساسیت میکنه و انگا همیشه تو چشام پر اشک هسش،بدجو  میسوزن

خییییلی کم باید بزنی عزیزم در حد نم شدن مژه نه در خیسی که بره داخل چشمت

ممنونم خانوووومی

تاوگرفتارش نباشن نمیفهمن ادم رو 

تاوگرفتارش نباشن نمیفهمن ادم رو 

آره بخدا،ی بار ب خاهرام گفتم بعدش پشیمون شدم،تو نت سرچ میکنم،اما هیچی دس گیرم نمشه،هر چن حالا هیچ وسوسه ای ندارم اما خیلی میترسم بازم گرفتارش بشم،