2777
2789
عنوان

هورا !!!! ارشد قبول شدم😃😃😃😃

1154 بازدید | 29 پست

امسال پنجمین ساله که ارشد قبول میشم اما هر سال شوهرم یه بهونه ایی میاره و نمیذاره برم

بااینکه شرط عقدم ادامه تحصیل بوده

من چکار کنم😞😞😞😞آخه واقعا ادامه تحصیلم برام خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس هوراش چی بود؟بهتون تبریک میگم اما تلاش کن بتونی به حقوقت دست پیدا کنی جلو همسرت بیاست و حقوقتو بهش یاداور شو

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
كجا قبول شدي؟چه رشته اي؟منم قبول شدم نرفتم،همسرم رفت،اگه كار نميكني به چه دردت ميخوره،همسرم ميگه سال ...

خب دوست دارم بخونم چون رشته امو واقعا دوست دارم من قبلا تو آموزشگاه تدریس میکردم اگه ادامه بدم امکانش هست به عنوان استادیار بتونم فعالیت کنم

کار ترجمه هم انجام میدم