2777
2789
عنوان

هورا !!!! ارشد قبول شدم😃😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 29 پست
مبارکه .ولی وقتی راضی نیست اوقاتتونو تلخ نکنین نمیزاره دیگ.

رک نمیگه نمیذارم همش بهونه میاره ودلسردم میکنه

الکی بچه رو بهونه میکنه این همه زن هست که زیر دیپلم میره خونه شوهر بعد اونجا تا دکترا با تشویقای شوهرش ادامه میده اونوقت من....😢😢😢

منکه مجرد بودم ارشد گرفتم. سرکار میرفتم بعد ازدواج شوهرم غیر تدریس دانشگاه نمیزاره کار دیگه ای انجام ...

واقعا شوهر منم ميگه جاي خوب و دولتي،يه عالمه آزمون دادم دريغ از يه بار قبول شدن ديگه نا اميد شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه تبریک دوم اینکه بهش بفهمون که شرط عقد چی بوده یا خودت بهش بگو یا پدر مادرت  یا ...

ببین نمیخوام دعوا و جنجال باهاش راه بندازم چون باهم خوشبختیم فقط مت جه نیست که این برای من یه هدفه

عزیزم پس هوراش چی بود؟بهتون تبریک میگم اما تلاش کن بتونی به حقوقت دست پیدا کنی جلو همسرت بیاست و حقو ...

هورا گفتم چون فقط خودم خوشحالم شوهرم اصلا قیافش یه جوری شد دید قبول شدم. الانم دنبالشه ماشین ثبت نام کنه انگار نه انگار من انقدر ذوق دارم

البته خودشو از تک وتا ننداخت ولی چون بد سابقست میدونم از فردا شروع میکنه دلیل وبرهان آوردن

رک نمیگه نمیذارم همش بهونه میاره ودلسردم میکنه الکی بچه رو بهونه میکنه این همه زن هست که زیر دیپلم ...

مدل هرکسی فرق داره همسر من اصلا رضایت ب کار کردنم نداره جدیدا گفتم میخام درس بخونم میگه سخته برام ولی بخون ولی کار بی کاد😕😕مردن دیگ منطقشون خاص خودشونه

منکه مجرد بودم ارشد گرفتم. سرکار میرفتم بعد ازدواج شوهرم غیر تدریس دانشگاه نمیزاره کار دیگه ای انجام ...

من دوتا لیسانس دارم ولی خب زبان عشقمه دوست دارم ادامه بدم تا دکترا منم تا قبل دنیا اومدن دخترم حرفه ایی کار میکردم ولی بعد دنیا اومدن بچه خونه نشین شدم البته هنوز ترجمه میکنم و ولی تدریس تو موسسات رو فعلا تعطیل کردم. 

مدل هرکسی فرق داره همسر من اصلا رضایت ب کار کردنم نداره جدیدا گفتم میخام درس بخونم میگه سخته برام ول ...

کلا منطق ندارن بخدا

اصلا الان قشنگ حس دعوا باهاشو دارم بعدم شوهر من انقدر ریلکسه که رو مخمه قشنگ الان میدونه من عکس العمل میخوام ولی قشنگ ریلکس نشسته با لب تاپش ور میره مثلا تو سایت رفته برا خرید ماشبن

واقعا شوهر منم ميگه جاي خوب و دولتي،يه عالمه آزمون دادم دريغ از يه بار قبول شدن ديگه نا اميد شدم

خب من الان دانشگاه تهران هم قبول شدم ولی همسرم میگه فقط روزانه( منظورشه بدون شهریه)

بخدا از اول که ثبت نام کردم هی بهش گفتم نت خونه پرسرعت نیست برام حداقل تستای کنکورای ده سال اخیر را بیار ( دان کن)که تست بزنم یعنی این گوش در اون یکی در وازه بازم با این حال قبول شدم خودم جزوه های قدیممو کمی خوندم یه چند تا تست تونستم دان کنم همونارو زدم 

نه هزینه میکنه کلاس کنکور برم نه جزوه وتست جدیدی دارم

لیسانسم هم مال سال 84 بوده خب لازمه واقعا یه. ریویو بشه همه چی برام

خب من الان دانشگاه تهران هم قبول شدم ولی همسرم میگه فقط روزانه( منظورشه بدون شهریه) بخدا از اول که ...

آره عزيزم،آفرين به اراده ات ولي همسرت انگار دوست نداره كه قدمي برنميداره

آره عزيزم،آفرين به اراده ات ولي همسرت انگار دوست نداره كه قدمي برنميداره

دقیقا همینه کلا مردا هر چی هم پز روشنفکری بیان تهِ تهِ ذهنشون. یه مرد متحجر هست 

دقیقا همینه کلا مردا هر چی هم پز روشنفکری بیان تهِ تهِ ذهنشون. یه مرد متحجر هست 

نميدونم من زياد خودم پافشاري نميكنم ولي همسرم حرفي نداره،البته من عمرا سراسري قبول شم،آزاد هم ٢٠ ميليون خرجشه واسه همين بيخيال شدم

هورا گفتم چون فقط خودم خوشحالم شوهرم اصلا قیافش یه جوری شد دید قبول شدم. الانم دنبالشه ماشین ثبت نام ...

امیدوارم به هدفت برسی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نميدونم من زياد خودم پافشاري نميكنم ولي همسرم حرفي نداره،البته من عمرا سراسري قبول شم،آزاد هم ٢٠ ميل ...

بذار بچه هات از آب وگل در بیان خداییش اونوقت برات هدف میشه الان خواهرشوهرم رفته پیام نور ثبت نام کرده از این مدلا که باید ترم 1 را پاس کنی تا دانشجوی دانشگاه حساب بشی بیا ببین چقدر پز میاد وبراش مهمه .لجم از این در میاد که من بیچاره بدون هیچ هزینه ایی هر سال قبول میشم و شوهرم براش هیچ مهم نی 

بذار بچه هات از آب وگل در بیان خداییش اونوقت برات هدف میشه الان خواهرشوهرم رفته پیام نور ثبت نام کرد ...

انشاالله شوهرت راضي ميشه شما هم به هدف هات ميرسي ولي انقدر علاقه داري حيفه حتماا برو

انشاالله شوهرت راضي ميشه شما هم به هدف هات ميرسي ولي انقدر علاقه داري حيفه حتماا برو

امسال تمام تلاشمو میکنم که برم شنبه ثبت نامشه هر گلی زدم فردا به سر خودم زدم 

انشا...راضی بشه