2777
2789
عنوان

کمکم میکنید لطفا

91 بازدید | 4 پست

روز اقدام به بارداری علامتهای تخمک گذاری رو داشتم.اقدام کردیم و الان 2روز گذشته که امروز یه لخته کوچیک خون ازم بیرون اومد.میدونید این واسه چیه؟عفونت هم ندارم چون تازه معاینه شدم.تا پریودمم یه هفته مونده

وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.
شاید حامله ای و لک لانه گزینیه

به این زودی؟2روز از اقدام گذشته

وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ.کیست که مایوس شود از رحمت پروردگارش بجز گمراهان.سوره حجر آیه 56.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیق یادم نیس ولی فک کنم شب رابطه داشتیم فردا ش عصر بیبی زدم ی مثبت پررنگ افتاد

وای جدی؟خدا کنه اینجوری باشه😍ممنون