2777
2789
عنوان

چه حکمیه ، شلاق آخه؟ :(

6614 بازدید | 91 پست

تو تایپکای قبل گفتم حالا خلاصش میکنم نامزدمو بخاطر نصب ماهواره گرفتن و گفتن ک باید هشت میلیون جریمه بدی ، بخاطر یه دونه ماهواره😑اونم ک دستش تنگ گفتن میتونی با شلاق عوضش کنی حکمو که گفتن 74 ضربه شلاق و با تخفیف و فلان 50 تا ، حالا تا آخر هفته باید یا جریمه رو بده یا 😑

دارم دیوونه میشم تن و بدنم داره میلرزه از همین الان یعنی هر چی بهش میگم زیر بار نمیره میخاستم طلاهامو بفروشم نمیزاره میگه مگه چیه دیوووونه شدم چیکار کنم؟توروخدا کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون اینکه بدونه برو طلاهارو بفروش خب حتما باید بهش بگی

اشکال نداره فوقش میخواد دوروز قرقر کنه ولی از شر استرس خلاص میشی

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

شلاق دردسرم نداره😐مرد باید شلاق بخوره 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

وا

این همه اددم ماهواره دارن حالا به شوهر تو گیر دادن

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚