2777
2789

عزیزم برای نفخش زیره و رازیانه دم کن بده.عالیه.نزار تبدیل به یبوست بشه که حسابی باید دردسر بکشی

شیر بالا اوردن هم یکی از نشونه های رفلاکسه که من تو ماه چهارمش فهمیدم و خداروشکر با شربت رانیتیدین مشکلم حل شد اما شما برای مصرفش با دکتر مشورت کن من از تو تاپیکایی ک خوندم متوجه شدم و رانیتیدین و امتحان کردم خیلی عالی مهارش کرد.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شربتای کولیک هم فقط دوسه روز تاثیر دارن و بعدش فایده ندارن.دقت کن اگه رفلاکسه حتما دارو بده که چندماه درگیر نشی و خودتو و بچت اذیت نشین

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
شربت کولیف میدم ک از نعنا و رازیانه‌ست

اره ولی اثرش اصلا قابل مقایسه با دم کرده خود زیره و رازیانه نیست

سرچ کنی هم متوجه میشی زیره سیاه خیلی بادشکنه

بعدشم عزیزم اگه رفلاکس داشته باشه نعنا خودش اذیتش میکنه و رفلاکسشو تشدید میکنه من اوایل نمیدونستم و تند تند عرق نعنا میدادم ک بعدا قطعش کردم دیدم چقد اروم شد.

اول دقت کن ببین رفلاکسه یا نه.ولی زیره سیاه در هر صورت خوبه چون بادشکنه و هم نفخش و میگیره هم روده هاشو پاک میکنه نمیزاره یبوست بشه.