2777
2789

امروز بعد از کلی گشتن یه مغازه پیدا کردم که مای بیبی ۴ داشت تا بیرون مغازه آدم وایساده بود و یه آقای کارگر افغانی جلوی در بود دوتا دوتا میفرستاد داخل اصلا یه وضع خنده داری بود 

رفتم داخل مغازه دوتا شوینده هم برداشتم بعد به فروشنده گفتم یه بسته مای بیبی ۴ بدین یهو گفت شما که دیروز خریدین گفتم وااااا من دفعه اولمه اومدم مغازتون حالا هی از اون اثرار هی از من انکار 

آخر سر گفتم نمیخوام اصلا. داشتم میومدم بیرون که به یه مشتری دیگه گفت میبینی؟ پوشک انبار میکنن 🤔

خواستم برگردم یه چیز بهش بگم باز گفتم گور پدرش ولش کن گناهمو شستن

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم خودشون بهم رحم نمیکنن باز هی بندازین تقصیر دولت و مملکت همه گوه کاریا تقصیر اونا نیست خودمونم مقصریم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

مثلا خواسته بگه من خیلی با فرهنگم احتکار بدم میاد ولی گند زده 😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

پس با همزادتون تو یه محل زندگی میکنید 😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

جدی؟ عجب مغازه دار پررویی، من بودم همون شوینده رو هم ازش نمیخریدم و دیگه سمت مغازشم نمیرفتم

باز موقعیتی شد که بگم خدا اینارو و همچتین باعث و بانی پیدایش چنین موجوداتی رو لعنت کنه ، انشالله نوه نتیجه هاش نیازمند پوشک نشن