2777
2789
عنوان

کسی میتونه تعیین جنسیت کنه?

214 بازدید | 27 پست

سلام.من الان سه ماه رو تموم کردم.از اولش صبح ها حالم خوب بود.ظهر تهوع داشتن ولی بالا نمیاوردم.اشتها نداشتم.نه شام نه ناهار.فقط میوه های سرد و ترش میخوردم.خوابم زیاد.تنبلی شدید و اولاش افسردگی.صورت و هیکلم تغییری نکرده.الان هم حوصله دارم هم غذا میپزمو میخورم.حالمم خوبه.فقط موهام ریزشش زیاد شده.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من شنيدم اونايي كه بارداريشون خيلي سبكه انگار كه مثلا حامله نيستن و چهرشون زيباتر ميشه ني ني شون پسره خودمم اينطوري بودم پسرم الان ١٦ ماهشه 

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد
من بچم پسر بود خیلی زشت شده بودم😑😑

نميدونم شايد به من اشتباه گفتن 😂از يه راه هم ميشه فهميد البته نميدونم چقدر صحت داره شوهرم و خواهر شوهرم موقع حاملگيم برام كردن 

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد
خو باید تشریف ببرید سونوگرافی 

خو کو تا اون موقع.عکس سونو سرش طرف راست عکس بود و پاهاش طرف چپ که رو بدن برعکس میشه یعنی سرش طرف چپ و کمرش دقیقا وسط 

نميدونم شايد به من اشتباه گفتن 😂از يه راه هم ميشه فهميد البته نميدونم چقدر صحت داره شوهرم و خواهر ش ...

چکار?

بنظر خودم این طور چیزا الکیه ... و گاهی اوقات شانسی درست از اب درمیاد 

میگن پسر دارا زرنگ میشن ولی من کلا خواب و تنبل شدم