2777
2789
عنوان

افزایش هوش ویادگیری کودک

260 بازدید | 34 پست

سلام دوستان پسرم 6سالشه وامسال پیش میره  از اولم دیر زبون باز کرد ودیر حرف زد البته هنوزم جمله ها رو نصفه نیمه میگه ومنظور خودشو نمیتونه درست برسونه یادگیریش ضعیفه ویه مطلب رو کلی باید در زمانهای مختلف براش تکرار کنم تا حفظش بشه نمیدونم اصلا احساس میکنم موقع یادگیری استرس میگیره وتمرکزشو از دست میده اصلا حواسش نیست وگوش نمیده ونمیخاد یادبگیره ازش سوال میپرسم یا یه مطلب چند بار تکرار کنم با استرس نگاه میکنه میگه بزار فکر کنم بعدشم میگه من بلد نیستم حوصله ندارم بلند میشه میره  دوستان روشهایی وجود داره که من یادگیری پسرم رو بالا ببرم ؟؟

خدایا شکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اختلال کم توجهی و تمرکز داره از یه روانشناس کودک و نوجوان میتونید راهنمایی بخواید کجایی هستید ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

اول ببرش پیش یه مشاور کودک کار بلد اونا تخصص دارن چه کار کنی شاید ریشه در تربیت یا رفتار والدین داشته باشه 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بهش گير نده گلم به آرومي و با لبخند بهش بگو زيادم تكرار نكن كه زده نشه 

شايد يه جوري بهش ميگي خودت بهش استرس وارد ميكني 

وقتي چيزي ياد گرفت تشويقش كن و ببوسش وقتيم ياد نگرفت بگو اشكالي نداره منم خوب بلد نيستم و بازم ببوسش نذار فك كنه تنها خودش توانايي نداره 

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑

اكه كم خوني نداره

باهاش شن بازي كن

گل بازي

كلاس سفال ببرش يا خودت گل بگير

خمير بازي

بستن بند كفش

بستن دكمه لباس

راه رفتن روي خط صاف

حمل كردن ليوان پر اب بدون اينكه اب بريزه از ليوان

حمل كردن شي روي سر بدون اينكه بيفته

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻