2777
2789
عنوان

من مقصرم؟اگ شوهرتون با دوستاش بخاد مجردی بره سفر واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندشب پیش خواست با دوستش مجردی بره عروسی زمون زمین بهم ریختم ک معلوم نیست میخوای دنبال چکاری برین وگرنه کی بدون زنش میره عروسی حتی پوشید بره هی گفتم رفتی اسم منو نیار دیگه بعدش رو من حساب نکن نکنه میرین هیز بازی وگرنه چرا تنها چرا با زنت نره خلاصه برگشت نرفت ولی خب 2تا وسیله شکوند کلی حرف بارم کرد ولی خب نرفت نمیدونم کارم درست بود یا نه ولی اگه میرفت عروسی دیگه دلم باش صاف نمیشد چون اگه کرمی نداشت دوستش چرا با من نگفت بیاد

پسرم❤👦

اگه میدونی خوبن سر به راهن. بزار بره. من نمیذاشتم بره بعده ۷سال زندگی مشترک که تا حالا از هم دور نشده بودیم. هی اصرار میکرد بزار برم هی میگفتم نه و اخمو تخمو ناراحتی دفعه نود دیدم نه بابا رو حرفش مصممه میخاد بره بگم نه هم میره. برا اینکه کوچیک نشم و بگم نه و اخر سر بره حرف حرفه خودش شه. گفتم برا اولین بارو اخرین بار باشه برو . همین یه دفعستا. اما بعده اون اومد کربلاشم رفت دوبار دیگع ام شمال رفتش 😐

الان میگم کاش از اول دعوا میکردم و دادو بیداد نمیذاشتم بره. با غریبه نمیره همه اشناو مطمینن اما چون عادت کرد ناراحتم. 

شوهر من تو مجردی زیاد با دوستاش میرفته مسافرت و تقریبا آخر هر هفته هم یه جا پلاس بودن . بعد از ازدواج چند بار گفت که میخوام برم انچنان توپیدمش که گرخید . دیگه الان حتی حرفش هم نمیزنه 😄 . چه معنی داره مرد زن دار ، مجردی بره سفر ؟ زنش چی پس ؟ البته ماهی یکی دوبار با دوستاش میره بیرون در حد یکی دو ساعت اما مسافرت نه .

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

بهش میگم عزیزم برو خیر پیش دست خدا به همرات 

ولی دیگه اینطرفا پیدات نشه 

بمون پیش دوست جونات به یاد ایام جوانی و مجردی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم