2777
2789
عنوان

من مقصرم؟اگ شوهرتون با دوستاش بخاد مجردی بره سفر واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 49 پست
نه من مجردی نمیرم نرفتم تاحالا

خوبگو ببین وقتی دوتایی خوش میگذره بگو دلت میاد تنهام بذاری یجوری بهش بفهمون دلت میگیره نذار عادت بشه زیاد خوشایند نیس.تو دلتم نریز یک جا سر باز میکنه و خودتو اطرافیانت داغون میشین

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

اما خانما یه چیز بهتون بگم. اگر واقعن مردتون پایبند به زندگیتونو متعهد به شماهاست بزارید گهگداری بره مجردی مسافرت تا یکم ازتون دور باشه هم قدرتونو بدونه هم به خودش بیاد‌ .

مردا هم یکم به تنها بودن نیاز دارن. برا هردووخوبه این تنهاییا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه. چرا همه مخالفن؟

من تازه تشویقشم می کنه که گاهی با دوستاش اینور و اونور بره. طفلک خودش زیاد دوست نداره ولی بعضی وقتا که موقعیتش پیش بیاد من اصرار می کنم که حتما بره.

البته مسافرت چند روزه تا حالا اصلا حرفشم پیش نیومده ولی مسافرت یه روزه چرا.

از نظر روانی هم مشاوره ها معمولا توصیه می کنن که اجازه بدید گاهی طرفین با دوستای همجنس خودشون اوقات، بگذرونن

شوهرت ظرفیت داره  فهم داره  سوءاستفاده  نمی کنه بهش اطمینان داری   بزار ب ...

بهش صد درصد اطمینان دارم

ولی خب درذم اینه دوس ندارم بره😭😭😭

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
زن و شوهر گناه نکردن ازدواج کردن که . با رعایت موازین اخلاقی چه ایرادی داره گاهی با دوستانشون باشن ؟

شوهر من اگه یه روز ولش کنم زندگیم دیگه مال خودم نیست . عین هشت پا چهار چنگولی چسبیدمش. مادر شوهرم همش میگه خدا تورو از آسمون برا من فرستاد از وقتی تو زنش (شوهرمو میگه) شدی اعصابمون راحت شده . شوهرم خیلی هم آدم تندیه ولی من خیلی آرومم . توی این ۴ سال جوری ساختمش که مادر شوهرم هنوز در تعجبه 😉. ولی خب هر مردی یه جوره ، شوهر من اگه یه بارتنها بره مسافرت دیگه همه زحمات این ۴ سالم به باد میره😊

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

من نمیره شوهرم فوقش بره چند ساعته کلا اگه دوستاش نگنش نمیره اما اگر یه روزی بخواد بره میزارم بره و تو یه حرکت خبیثانه تا اونجاس سفرو کوفتش میکنم تا یاد نگیره مجردی بره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شوهر من اگه یه روز ولش کنم زندگیم دیگه مال خودم نیست . عین هشت پا چهار چنگولی چسبیدمش. مادر شوهرم هم ...

اگر اینطوریه که خب پس بهتره اجازه ندید .

ماشالا به شما که تونستید طی چهار سال یه ادم رو درست کنید. ایول . این اقتدار و قدرتتون رو نشون میده .👍

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...
بهش صد درصد اطمینان دارم ولی خب درذم اینه دوس ندارم بره😭😭😭

بزار بلهههههه

آدم جنبه ی هست

بزار بره حتمااااا کنه

خداشاهده من همسرم تشویق میکنم بره

خودم خدای اون  نیست  حال میکنم

شام از بیرون میگیرم

به کارایی عقب افتادم  میرسم 

فیلم میبینم

باور کن خیلییییی کیف میده

بازم میگم همسرت و بسنجیم اوکی بود بزار بره 

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
من نمیره شوهرم فوقش بره چند ساعته کلا اگه دوستاش نگنش نمیره اما اگر یه روزی بخواد بره میزارم بره و ت ...

اخه چجوری کوفت کنیم

مثلا با چ رفتاری

لجم درومده اه

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
اگر اینطوریه که خب پس بهتره اجازه ندید . ماشالا به شما که تونستید طی چهار سال یه ادم رو درست ک ...

لطف داری عزیزم ، البته توی این ۴ سال کم خون دل نخوردم ولی خب بازهم زور با من بود . البته من با محبتام و خوب بودنم رامش کردم .

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
لطف داری عزیزم ، البته توی این ۴ سال کم خون دل نخوردم ولی خب بازهم زور با من بود . البته من با محبتا ...

ایشالا که ازین به بعد روزهای خوب در راهه . سربالاییش رو دیگه گذروندی.

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...