اما خانما یه چیز بهتون بگم. اگر واقعن مردتون پایبند به زندگیتونو متعهد به شماهاست بزارید گهگداری بره مجردی مسافرت تا یکم ازتون دور باشه هم قدرتونو بدونه هم به خودش بیاد .
مردا هم یکم به تنها بودن نیاز دارن. برا هردووخوبه این تنهاییا .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن و شوهر گناه نکردن ازدواج کردن که . با رعایت موازین اخلاقی چه ایرادی داره گاهی با دوستانشون باشن ؟
شوهر من اگه یه روز ولش کنم زندگیم دیگه مال خودم نیست . عین هشت پا چهار چنگولی چسبیدمش. مادر شوهرم همش میگه خدا تورو از آسمون برا من فرستاد از وقتی تو زنش (شوهرمو میگه) شدی اعصابمون راحت شده . شوهرم خیلی هم آدم تندیه ولی من خیلی آرومم . توی این ۴ سال جوری ساختمش که مادر شوهرم هنوز در تعجبه 😉. ولی خب هر مردی یه جوره ، شوهر من اگه یه بارتنها بره مسافرت دیگه همه زحمات این ۴ سالم به باد میره😊
من نمیره شوهرم فوقش بره چند ساعته کلا اگه دوستاش نگنش نمیره اما اگر یه روزی بخواد بره میزارم بره و تو یه حرکت خبیثانه تا اونجاس سفرو کوفتش میکنم تا یاد نگیره مجردی بره
میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍