2777
2789

من چهارتا خواهر شوهر دارم واقعا همشونو خیلی دوست دارم 

هر روز هم با یکیشون صحبت میکنم 

ما دوتا جاری هستیم که خیلی باهاشون صمیمی هستیم 

شما چطور🤔🤔🤔🤔

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تاخواهرشوهردارم یعنیا اگه منو نبینن میگن آخیش خداروشکر ندیدیمش.بس که عاشقم هستن.تازه جاریم که هرروز نمیاددیدنم وهی پروفایلشو برعلیه من میذاره.انگارمیدون جنگه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خب خیلیا خودشون خواهر شوهرن ولی خواهر شوهرشونو دوس ندارن 

اگه خوب باشن عروسم خوبه باهاشون مثل شما

وقتی خوبی دوطرفه باشه خوبه 

بقیه حتما رو اعصابن که دوسشون ندارن دیگ الکی ک این حس پیش نمیاد حتما یه کارایی میکنن من خودم خواهرشوهر ندارم

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

دقیقا حرف دلم منو زدی...یا از مادر شوهرامون میگیم در صورتی که مادرای خودمون هم مادر شوهر میشن...

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

مشکل با همسر برادرم ندارم 

نمیدونم احساس و نظر اون چیه ولی خدا روشکر خوبیم با هم 

هیچوقت تو زندگیش یا روابطش یا تربیت بچه اش دخالت نمیکنم  

بهش بی احترامی نمیکنم و تند جواب نمیدم

هرچیزی که هوس کنه سعی میکنم الکی بگم منم هوس کردم که برم براش تهیه کنم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

من نميشم خواهر شوهر😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه دونه عروسم یه دونه خواهر شوهر

دو تا زنداداش دارم 

با زنداداشام خوبم

اما امان از خواهر شوهرم😰

یکسره میگه تو به من محل نمیدی😒نمیدونم باید چیکارش کنم دقیقا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود