با دوست پسرم یک ماه و نیمه تموم کردم بعد یک ماه و نیم دیروز پیام داده هر چی بگی گوش میدم و اینا میدونم همش حرفه خیلی پشیمون بود مثلا. گفت اگه قبول نکنی میرم اهواز گفتم نمیخوام دیگه خیلی اذیتم کرده بود بد دهن بود ولی دیروز واقعا دلم براش کباب شد میگفت اگه کمک خواستی همیشه همین خطو دارم سریع بهم خبر بده کمکت میکنم. هر وقت عروس شدی بگو منم ازدواج کنم وگرنه ازدواج نمیکنم. دو سال اشکمو در آورد تموم کردیم ولی الان هنوووز دلم واسش میسوزه چیکار کنم دلسوزیم کم شه تو رو خدا کمکم کنید
عزیزم تو یک ماهو نیم باهاش در ارتباط نبودی معلوم نیست اون تا الان کجا بوده چیکار کرده.معذرت میخوام (ادم وقتی یه غذایی رو استفراغ میکنه دیگه برنمیداره بخوره)رابطه ای که تموم.شده بزار کنار.اگه دوستت داشته باشه این حرفای بچه گونه رو نمیزنه
منم متل تد زودی دلم میسوزه ولی تو یه کاری کن که میدونم نمیتونی سریع خط تو عوض کن و ازش فاصله بگیر دختر خوب نزار اذیتت کنن.. منم شوهرم اذیت میکنه ولی دلم میسوزه بشدت.. تو هنوز مجردی تا بیشتر دلت نشکسته ازش فاصله بگیر زود
هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
پشیمون میشی اگه اینقدر عاقلی که میفهمی اذیتت کرده تمومش کن!!!! اگه بخوادت نمیگه عروس شدی.... ...
تموم شده همه چی. یک ماه و نیمه تموم شده. ولی هر بار پیام زنگ از طرف خودش خانوادش هیچکدومشون قدر خوبیامو ندونستن الان یادشون افتاده میخواست بره سربازی همه چی براش حاضر کردم بهش دادم بخدا از خمیر دندون و مسواک گرفته تا کیسه زباله وکیسه فریزر و خودکار مدادو.. . فکر میکردن وظیفهالان یادشون افتاده منم هستم