2777
2789
عنوان

چی کار کنم دلسوزیم کم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 45 پست
اعتماد به نفسم و از بین برد خورد شدم نمیدونم باید چطوری خودمو درست کنم 

منم يه مدت همين بودم جدا شدم حتى ديدم بعد جدايي هيچكى سراغم نمياد بدتر شدم. ولى حقيقتش اين بود كه مردا از دختر زر زرو افسرده خوششون نمياد از دخترى خوششون مياد كه خودشو سر بدونه! الان كه حالم خوبه دوباره داره برام مورد مياد و اينبار اصلا خودمو كم نميگيرم و هميشه خودمو يه سر و گردن بالا تر ميبينم

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
همه روبخون....همه رو .... کاش دستم بهت می‌رسید  میکوبوندمت به دیوار !!!! یه سیلی محکم ولی دل ...

همه حرفاتون درسته یادمه یکی از دوستام گفت حاضری بچت عین این ادم باشه گفتم هیچوقت. آخه سارا خانم من 19سالمه تو 19سالگی خوردم کرد اعتماد به نفسمو تو چهره و استعدادم از بین برد. همیشه دارم فک میکنم آخه من انقدررررر زشتم انقدر. سارا خانم دو سال اشکم در اومدو خانوادش نفهمیدن آخرش اومدن باز از من توقع دارن میگن ببخش مگه چیکارت کرده. کاری نکرده به نظرتون 19سالمه ولی فک میکنم 30سالمه انذاره زن 30سال زندگی و میفهمم. نمیخوامش اصلا نمیخوامش فقط دلم واسش میسوزه میگم گناه داره. میشه درخواستمو قبول کنید بعضی وقتا خرف بزنیم باهم؟ 

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همه ی این چیز هایی که شما نوشتید هست با حرفاش خوردم می‌کرد. سربازی رفت پا به پاش بودم بخدا انگ ...

همه روبخون....همه رو ....

کاش دستم بهت می‌رسید 

میکوبوندمت به دیوار !!!!

یه سیلی محکم ولی دلسوزانه بهت میزدم 

که ازخواب بپری!!!!

که نشی سارا!!!!

که باگریه بچه تو بغل نکنی!

که هرشب چشم گریون سرروی بالش نذاری !

که محبت ازکسی گدایی نکنی!

اگه دستم بهت می‌رسید گلوتو فشار میدادم که نفس نکشی نه اینکه از بی عشقی دچار مرگ تدریجی بشی....

من خواهر بزرگترت ....

عزیزم خودتو حفظ کن! 

همسر نباید که فقط همسر باشه 

به پدر بچه ت فکرکن

به داماد پدرت....

لیاقت داره؟؟؟؟؟

چندسال خوردت کرده؟؟؟!!!!

همه ی عمر میخوای اسیرباشی؟!

اگه دختر خوبی باشی من کمکت میکنم 

حاضرم هرروز برات وقت بذارم که بتونی به خودت مسلط بشی وبهش واسه همیشه بگی نه!!!!!!

هیچوقت نمیخوام گذشتم تکرار شه دیگه. به اندازه 5سال پیر شدم از همه همسن های خودم خیلی بیشتر میفهمم زن ...

پس بیخیالش باش :) چ لزومی داره مهربونی و قلب و آرامشتو باهاش تقسیم کنی؟همش سهم خودته :))

اگر خدا بخواهد❤️
منم يه مدت همين بودم جدا شدم حتى ديدم بعد جدايي هيچكى سراغم نمياد بدتر شدم. ولى حقيقتش اين بود كه مر ...

چه جوری برگشتید به اون حال و هوای شاد بودن و خودتونو دست بالا گرفتن

❤️😍
وایییی آرزو خیلیییییییییی خوب شدیی،دمت گرم با این اراده😍😍😍😍😍😍😍

جدی؟؟؟ "خیلییییی تپل بودم خیلی جواب گرفتم ولی واسه ابن 5کیلو آخر دارم جوووون میدم 😂

❤️😍
جدی؟؟؟ "خیلییییی تپل بودم خیلی جواب گرفتم ولی واسه ابن 5کیلو آخر دارم جوووون میدم 😂

خوش ب حالت😍😍😍کی میشه منم ۵۸ شمممممم😍

ب نظرم حتی نیاز نیس پنج کیلو کم کنی،الان خیلییییی عالی هسی😍

اگر خدا بخواهد❤️
خوش ب حالت😍😍😍کی میشه منم ۵۸ شمممممم😍 ب نظرم حتی نیاز نیس پنج کیلو کم کنی،الان خیلییییی عالی هسی ...

قربونت نظر لطفته عزیزم. والا کم کنم راحت ترم الان تا یکم غذا میخورم میره 59 عصبی میشم نمیخوام به 60 نزدیک شه خیلی جون دادم تا بیاد این وزن 

❤️😍
چه جوری برگشتید به اون حال و هوای شاد بودن و خودتونو دست بالا گرفتن

زمان زمان زمان

دوستاى خوب و سرگرم شدن

دوستاى خوبى كه حقايق و بهت بگن كه چقدر خوب و زيبا و خواستنى هستى و واسه خوب شدن حالت هركارى بكنن

و ١٠٠٪؜ اميد به آينده اى كه قراره يكى بهترش برام پيدا بشه

قانون جذب دروغ نيست !

زمان زمان زمان دوستاى خوب و سرگرم شدن دوستاى خوبى كه حقايق و بهت بگن كه چقدر خوب و زيبا و خواستنى ...

قانون جذب چیه میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ 

❤️😍
قانون جذب چیه میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ 

ببين عزيزم اول بايد منطقى باشى خب اون رابطه تموم شد و اگه هم تموم نميشد با اين اوصاف به جايي نميرسي

بعد بارها در روز به خودت بگو يكى با اين شرايط مياد كه عاشق منه و ديوونمه و ما با هم روزاى خوشى خواهيم داشت 

حتى يك بار هم به اينكه ممكنه جواب نده فكر نكن

به جاذبه قانون و رفتار ايمان داشته باش بدون كه كلمات بد و رفتار بد ١٠٠ ٪؜ كمونه ميكنه به زندگى خودت مثلا من اينجا يكى تاپيك زد به شوهرم خيانت كردم و رفتم با مرد زن دار من بهم فشار اومد و با حرفم بهش انرژى منفى دادم ولى با اينكه كارش زشت بود ازش معذرت خواهى كردم چون با دادن اين انرژى منفى اون انرژى به زندگى خودم برميگرده و قانون كارما خدايي ناكرده من رو در شرايط اون ميذاره

تو خيابون حتى با كودكان كار اگه پولى هم نداشته باشم لبخند ميزنم

انرژى بر ميگرده به زندگى خودت

بعد حاله ى عشق رو تصور كن تو دستات

يه گوى صورتى مايل به بنفش، توى اون گوى لحظاتى كه قراره با عشق آيندت بگذرونى رو ببين 

كم كم اين رو وارد زندگيت كن و حس كن كاملا دارى با عشق واقعيت زندگى ميكنى و از طرف يك نفر دارى به شدت دوست داشته ميشي

هرچيزى كه تصور كنى و در راستاى اون آدم خوبى باشى گيرت مياد

مثلا

من عاشق ماشين بودم هميشه تو حياط سوار ماشين بابام ميشدم و تصور ميكردم ماشين دارم بابام خيلي با ماشين داشتن دختر مخالف بود و از جهتى اگه هم ميخواست ماشين بخره برام براى بار اول يه ماشين خيلى ساده ميگرفت ولى من خودم رو تو ماشين مورد علاقم تصور ميكردم از نظر مالى هم تا جاى توانم حتى خيلي كم كمك ميكردم و اعتقاد داشتم برميگرده و حدس بزن چى شد؟ بابام قبل گواهيناممو بگيرم برام ماشين مورد علاقم رو گرفت! اصلا پولش چجورى جور شد و بابام چجورى حاظر شد اين پول رو بده نميدونم

براى عشق آيندم، كلى تصوير زيبا تو گوشيم ذخيره كردم از عكس هاى به قولا لاكچرى كه دو نفر تو سواحل يونان هستن. و انرژى ذهنيم كسي رو جذب كرد كه مدتى بعد بهم گفت خيلي دلم ميخواد با هم بريم سواحل يونان چندتا عكس برام فرستاد كه حتى يكيش رو خودم داشتم

راهكار هاى قانون جذب زياده و اينجا نميگنجه، من هميشه براى كمك كردن به شما حاظرم 🌹

باهاتون موافقم من یک ماه و نیم خبر نداشتم ازش نمیخوام برگردم هیچوقت فقط از خودم ناراحتم چرا همه با س ...

تو زاتت خوبه که اینقدر مهربونی.ولی بجا مهربونیو دلسوزیتو خرج کن.اول ببین طرف ارزششو داره بعد.این دلسوزوندن الکیه بیفایدست چون بحث آیندت وسطه نباید برای هرکسی دلسوزی کنی.مطمئن باش چند سال دیگه به این رفتارات میخندی.درست تصمیم بگیر.میدونم الان برات سخته.ما هیچکدوم جای تو نیستیم ولی خواهرانه بهت گوش زد میکنیم که کلا از زندگیت محوش کن

تمام زندگیم همسرم...❤
ببين عزيزم اول بايد منطقى باشى خب اون رابطه تموم شد و اگه هم تموم نميشد با اين اوصاف به جايي نميرسي ...

واااااااای  ازتون ممنونم خیلی کمکم کردین عین یه خواهر 😘

❤️😍