ببين عزيزم اول بايد منطقى باشى خب اون رابطه تموم شد و اگه هم تموم نميشد با اين اوصاف به جايي نميرسي
بعد بارها در روز به خودت بگو يكى با اين شرايط مياد كه عاشق منه و ديوونمه و ما با هم روزاى خوشى خواهيم داشت 
حتى يك بار هم به اينكه ممكنه جواب نده فكر نكن
به جاذبه قانون و رفتار ايمان داشته باش بدون كه كلمات بد و رفتار بد ١٠٠ ٪ كمونه ميكنه به زندگى خودت مثلا من اينجا يكى تاپيك زد به شوهرم خيانت كردم و رفتم با مرد زن دار من بهم فشار اومد و با حرفم بهش انرژى منفى دادم ولى با اينكه كارش زشت بود ازش معذرت خواهى كردم چون با دادن اين انرژى منفى اون انرژى به زندگى خودم برميگرده و قانون كارما خدايي ناكرده من رو در شرايط اون ميذاره
تو خيابون حتى با كودكان كار اگه پولى هم نداشته باشم لبخند ميزنم
انرژى بر ميگرده به زندگى خودت
بعد حاله ى عشق رو تصور كن تو دستات
يه گوى صورتى مايل به بنفش، توى اون گوى لحظاتى كه قراره با عشق آيندت بگذرونى رو ببين 
كم كم اين رو وارد زندگيت كن و حس كن كاملا دارى با عشق واقعيت زندگى ميكنى و از طرف يك نفر دارى به شدت دوست داشته ميشي
هرچيزى كه تصور كنى و در راستاى اون آدم خوبى باشى گيرت مياد
مثلا
من عاشق ماشين بودم هميشه تو حياط سوار ماشين بابام ميشدم و تصور ميكردم ماشين دارم بابام خيلي با ماشين داشتن دختر مخالف بود و از جهتى اگه هم ميخواست ماشين بخره برام براى بار اول يه ماشين خيلى ساده ميگرفت ولى من خودم رو تو ماشين مورد علاقم تصور ميكردم از نظر مالى هم تا جاى توانم حتى خيلي كم كمك ميكردم و اعتقاد داشتم برميگرده و حدس بزن چى شد؟ بابام قبل گواهيناممو بگيرم برام ماشين مورد علاقم رو گرفت! اصلا پولش چجورى جور شد و بابام چجورى حاظر شد اين پول رو بده نميدونم
براى عشق آيندم، كلى تصوير زيبا تو گوشيم ذخيره كردم از عكس هاى به قولا لاكچرى كه دو نفر تو سواحل يونان هستن. و انرژى ذهنيم كسي رو جذب كرد كه مدتى بعد بهم گفت خيلي دلم ميخواد با هم بريم سواحل يونان چندتا عكس برام فرستاد كه حتى يكيش رو خودم داشتم
راهكار هاى قانون جذب زياده و اينجا نميگنجه، من هميشه براى كمك كردن به شما حاظرم 🌹