2777
2789
عنوان

کمکک پسرم نمیتونه راه بره

555 بازدید | 35 پست

پسرم یک سالشه دراز کشیده بود اومد بلند شه راه بره تلو تلو خورد افتاد چند بار سعی کرد که راه بره اما نتونست و گریه میکرد دلیلش چی میتونه باشه دارم دیوونه میشم در ضمن واکسنشو چند رو پیش زدم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

وووااااا....

برادر زاده من تا ۱ سال و ۳ ماهگی حتی رو پاش نمی ایستاد..

حالا داره می دوووه

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر منظورت اینه که راه میرفته الان نمیتونه رو پاهاش بایسته؟؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

راه میرفت ناگهانی تواناییشو از دست داده انگار دررد داره یا چیزی اذیتش میکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

قبلا یعنی راه میرفته الان نمیره یا نه کلا نمیتونه راه بره اگه دومی باشه نگران نباش راه میوفته اما اولی شاید از واکسن هست 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یعنی منظورت اینه که قبل واکسن خوب راه میرفته الان راه نمیره خوب !؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

چیزی توپاش نرفته؟؟؟!!!

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات