2777
2789
عنوان

یه کشف خوشمزه😌

206 بازدید | 13 پست

اول بستنی سنتی بخرید بعد بذاریدش تو یه ظرف بعد بذارید آب بشه بعـــــــــــد بذارید فریزر ده دقیقه بعدبخوریدش عالــــــــــــــــــیه😊😊😊

خدا یار ونگهدارتون😌

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسواک بزنید بعدش یه لیوان آب یخ بخورید خخخخخ. اینم کشف من. 

کشفامونم مثل خودمون خستــــــــن😀😀😀😀

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بستنی وانیلی اگه خریدید و دلتون رو زده  بزارید کمی اب بشه بعد زعفران اب شده و کمی گلاب بزنید و به دلخواه پسته

بعد بزارید فریز بعد از بهم زدن و مخلوط کردن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بستنی آب کنیم بعد دوباره فریز کنیم بخوریم😟😲😲😲

بلـــــــــــــــــه😮😮😮😮

ترکیب بستنی سنتی با سویق جو، عالیه. خودم ابداع کردم.

بــــــه بـــــــه😋

بستنی وانیلی اگه خریدید و دلتون رو زده  بزارید کمی اب بشه بعد زعفران اب شده و کمی گلاب بزنید و ...

حتما امتحان میکنـــــــــم😊

واییی ترکیدم از خنده خیلی باحالی

😍😍😍😍😍

متاسفانه بستنی اصلا دلمو نمیزنه    

منم😁ولی زعفرونی و سنتی یه چیزه دیگسسس

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀