2777
2789
عنوان

دلم گرفته مامانم جلو بچه هام زد تو گوشم اونم 4 بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بلاخره مادرم به جز من دختری نداره

یه بار این کار رو بکن ببین واکنش مادرت چیه ?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه فکر نکنم از اون روز باهاش حرف نزدم

مامان منم لنگه مادرته زن داداشمو می پرسته من هیچی اما کوتاه بیا فقط یک لحظه دنیا رو بدون اون تصور کن ببین چقدر تنها می شی ببخشو تو کوتاه بیا دفعه بعد نرو دیگهمن الان یاد گرفتم هر جا ببینم اضافیم سریع جیم می شم راحت باشن ایناهم مدلشون اینطوره درستم نمی شن من دو بار قطع رابطه کردم مامانم نصف شد انقدر پیر شده بود دیگه بی خیال شدم اخلاقشونه دیگه

مامان منم لنگه مادرته زن داداشمو می پرسته من هیچی اما کوتاه بیا فقط یک لحظه دنیا رو بدون اون تصور کن ...

دلم واسه دختزم میسوزه از اون روز هروقت چشامو پراشک میبینه میاد میشینه کنارم گریه میکنه امشب میگه مامان وقتی غضه میخوری دل متم غصه دار میشه

همه حتی زن داداشم بود شخصیتمو خورد کرد

این که خیلی بد شده همه دیدن 

حالا جلو اونا قهر هم نمیکردی میشد ولی مادرتون بزرگتره و با تجربه و انتظار رفتار عاقلانه تری ازشون میره 

به نظر منم یکم سرسنگین باشین تا بدونن چقد ناراحت شدین

این که خیلی بد شده همه دیدن  حالا جلو اونا قهر هم نمیکردی میشد ولی مادرتون بزرگتره و با ت ...

نه نمیشد وقتی جلو همه میزنه تو گوشم وقتی جلو بچم خرابم میکنه نمیدونی تو مجردی باهام چیکار میکرد نمیخام دیگه این رفتاراش ادامه پیدا کنه

یاد مامان خودم افتادم     

ببین مامان من چطور اخلاقی داره که با اینکه با اونا توی یه کوچه بودم ساعت دو نصفه شب با اژانس رفتم زایشگاه کیسه ابم پاره شده بود از درد و ترس داشتم میمردم شوهرمم شیفت بود      

اما بچه خواهرم که به دنیا اومد دوشب پیشش زایشگاه موند بعدشم همش میرفت تو خونش ساپورتش میکرد باور میکنی؟؟؟؟؟  

یاد مامان خودم افتادم       ببین مامان من چطور اخلاقی داره که با اینکه با اونا توی ...

سر پسرم از بیمارستان که اومدم خونه شب بهش گفتم برو بخواب خودم مراقبشم رفت خوابید باورت میشه با شکم باز بچه نگه میداشتم اونم بچه بداخلاقی که ی بند گریه میکرد طفلک شوهرم شبا میدید حالم خرابه دپرس میشد

سر پسرم از بیمارستان که اومدم خونه شب بهش گفتم برو بخواب خودم مراقبشم رفت خوابید باورت میشه با شکم ب ...

بله باور میکنم چون کشیدم این چیزا رو

همین چند وقت پیش شوهرم شیفت بود با دخترم تنها بودیم گفتم بریم یه کم بشینیم نگو اون خواهرم که خیلی دوستش داره زنگ‌زده بود با با دخترش و شوهرش بیان اونجا 

مامانم بی جهت شروع کرد با من بحث کردن اخرشم گفت پاشو برو گفتم چرا به فلانی یعنی خ.اهرم نمیگی نیان چه فرقی داریم ما؟؟؟

برگشت گفت اونا ادمن شما ادم نیستید برو از خونه ام بیرون 

دست دخترمو گرفتم اومدیم بیرون کل راه گریه کردم طفلکی دخترم