2777
2789
عنوان

دلم گرفته مامانم جلو بچه هام زد تو گوشم اونم 4 بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 42 پست
بله باور میکنم چون کشیدم این چیزا رو همین چند وقت پیش شوهرم شیفت بود با دخترم تنها بودیم گفتم بریم ...

جلو همه اینقدر خودشو دلسوز ما نشون میده که بیا و ببین. خسته شدم من طبقه پایین خونه مامانمزندگی میکنم دو روز نون نداشتیم رفتم ازش نون بگیرم روز اول داد روز دوم گفت مگه اینجا نونوایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔 میشه دلیلشم بگین چرا اینطوری رفتار میکنن !؟! اگه دوست داشتین

خودمم نمیدونم با اینکه همیشه کمک حالشم بیشتر وقتا که میره بیرون ظهر نمیرسه نهار درست کنه واسش غذا درست میکنم وقتی مریض پرستاری میکنم

بین من و خواهرم خیللللللی فرق میذاره حتی الان خواهرم حامله اس از من قایم میکنه 

اخه اگه من بدونم مثلا چی میشه؟؟؟؟؟

به خدا دیگه بریدم 

چی بگم خواهرمم خیلللی شانس داره از این طرف که اینقد مامانم هواشو داره از اون طرف پولدارن همشم خوش شانسی میارن

الانم فکر کنم بچش پسره چون با مامانم انگار دارن رو ابرا سیر میکنن

خدا میدونه مامانم چه کارا براش میکنه 

شوهرم همیشه سرکوفت کارای مامانم رو تو سرم میزنه 

البته حق داره ولی من چه کار کنم

به خدا به خودم قبولوندم که من اصلللللا مادر ندارم

خواهر و مامانمو فقط سپردم به خدا  

😔 میشه دلیلشم بگین چرا اینطوری رفتار میکنن !؟! اگه دوست داشتین

به خدا قسم کاش دلیلشو میدونستم 

کاش میدونستم چه بدی در حقش کردم همیشه ازش میپرسم میگه تو رو دوست ندارم خواهرتو دوست دارم 

خیللللللللی بینمون فرق میذاره من و شوهرم اگه یه سالم نریم خونش اصللللا نمیپرسه زنده این یا نه

اونوقت هر روز یعنی هر روز خونه خواهرم زنگ میزنه اگه شوهرش نباشه داداشم میفرسته بیارتش اونجا

به خدا قسم خواهر و مامانمو نمیبخشم فقط سپردمشون به خدا  

بین من و خواهرم خیللللللی فرق میذاره حتی الان خواهرم حامله اس از من قایم میکنه  اخه اگه من بدو ...

من که خواهرم ندارم 3تا داداش دارم که از خدا میخام هیچ وقت محتاج اونا نشم که اگه یک 1000ازشون بخوام میرن جلو چشم ی پفک واسه بچشون میخرن به من نمیدن. 

فقط خداروشکر میکنم که ی دختر دارم

من که خواهرم ندارم 3تا داداش دارم که از خدا میخام هیچ وقت محتاج اونا نشم که اگه یک 1000ازشون بخوام م ...

برو خدا رو شکر کن خواهر نداری به خدا من به خاطر رفتارای مامانم دوست ندارم بچه بعدیم دختر باشه نمیخام دخترم خواهر داشته باش

الان خواهرمن چندین باررر با من درگیر شده چون مامانم همش طرف اونه اونم سواستفاده میکنه فکر کن سر یه چیز الکی پشتشو کرد به من زد اونجای پشتش گفت شما به اینجامم حساب نمیشید 

فقط نمیدونم حکمت خدا چیه چرا کسایی که اینقدر ظالمن اینقد شانس دارن   

برو خدا رو شکر کن خواهر نداری به خدا من به خاطر رفتارای مامانم دوست ندارم بچه بعدیم دختر باشه نمیخام ...

عزیزم بدتر از ایناشم با من کرده من با شوهرم دوست بودم وقتی فهمید دوست پسر دارم اولا که کتک زدن براش طبیعی بود بعدم بهم میگفت تو نحسی تو شومی کاش که دختر نداشتم . یاد حرفاش که میفتم دلم میخاد بمیرم یک دفعه بهش گفتم تو که مادرمی این حرفارو میزنی از بقیه چه توقعی داشته باشم وقتی دید چقدر لهم.کرده دیگه نگفت

اصلا هنگما  چرا اینطوری میکنن‌ به خاطر شوهراتونه یا زمانی مجردیتون هم همینطوری بودن باهاتون

زمان مجردیم بدتر بود الان میبینه شوهرم هوامو داره جرات نداره یک دفعه با داداشم اینقدر کتکم زدن که تمام بدنم کبود بود اونم بخاطر اینکه میخواستم شال سرم کنم. فکر کنی عمق فاجعه رو میبینی

ماردتون کلا دختر دوس نیست😔

وقتی واسه داداشم زن گرفت میگفت اونم مثل دخترم میمونه و از این حرفا دلمو خون کردش میگفت تو به اون حسادت میکنی چون اون ازدواج کرده تو نکردی. بعدش چندتا چشمه از زن داداشم دید بعد خودش میگفت هر کاری نکنی جیگی جیگر دیگر دیگر. البته اینو واسه خر کردن من میگفت