2777
2789
عنوان

تایپیک خفن.....

265 بازدید | 38 پست

اقا من تایپیک مثل دیروز می خوام.........

خفن ....

اسکیزوفرنی و این حرفا  

من شب زود می خوابم امروز به امید ادامه تایپیک اون خانمه از مشهد اومدم که توهم داشت ولی دیدم تعطیل شده

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید

کدوم. ماجراش رو میگی

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا برای شما خفنه

برای ما کابوسه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

که خانمه از مشهد رفته بودن توی یه خونه دو طبقه زندگی می کردن طبقه بالا 

خیالات برش داشته بود 

می گفت همسرم می اومد ولی انگار رفته بود 

نی نی هم داشت

انگار جن و پری می خواستن نی نی شو. بگیرن............

خیلییییییییییی هیجان داشت 

صبح دیدم تعطیله 

عین علاف ها دارم دنبال ادامه اش می گردم   

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید

من چرا اینارو ک میگید نمیبینم😩😩😩😩😩

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

[QUOTE=68096278]تاپیک بنویسیم تایپیک ننویسیم  تاپیک یعنی موضوع[/QUOTE

شمام اشتبا نوشتی..😊😊

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤