2777
2789
عنوان

تایپیک خفن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست
 من با آدم اسکیزوفرنی دوست بودم خیلی وحشتناکه رابطه باهاشون تو داستان قشنگه

اونام ادمن وحشتناکم نیستن یه بیماریه درمان نشدس

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که خانمه از مشهد رفته بودن توی یه خونه دو طبقه زندگی می کردن طبقه بالا  خیالات برش داشته بود&n ...

میگن زنای حامله کلا اینجوری میشن ... منم ی دوست دارم میخواست بچه شیر بده میگفت بشینید پیشم اتاق تنها نمی موند . دوقلو داشت از دخترش می ترسید میگفت بچه من نیست .. منم که میترسم از این حرفا ... الان بچه ها 11 ماهه شدن حالش خوب شده .. قبلا همش گریه می کرد و دخترشو نمیخواست میگفت از اجنه ست ... خلاصه از دخترخاله اش شنیدم دعا نوشتن خوب شده .. من ی جا شنیدم جنای خوب از زن حامله خوششون میاد نی نی ها رو دوست دارن

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
میگن زنای حامله کلا اینجوری میشن ... منم ی دوست دارم میخواست بچه شیر بده میگفت بشینید پیشم اتاق تنها ...

اخیییی چه عذابی می کشیده بنده خدا

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
اونام ادمن وحشتناکم نیستن یه بیماریه درمان نشدس

بابا طرف میگه من نه سالم بود مامانم بلند شد به جیغ کشیدن، میخواست منوداداشمو خودشو از بالکن طبقه سوم بندازه پایین! بابام و عموم که اومدن ما رو کشیدن عقب، داد میکشید مگه نمی بینینخونه آتیش گرفته؟! چرا نمیزاری بچه هامو نجات بدم؟

زن خوب، زن بی خیال است.
 من با آدم اسکیزوفرنی دوست بودم خیلی وحشتناکه رابطه باهاشون تو داستان قشنگه

ما هم دختر همسایه مون این مشکل داره حالش خوب بود تا اخر دوران دبیرستان حتی تا ترم دو رفت داشنگاه و ب مرور حالش بد شد جوری که تپهم خی زنه با خودش حرف می زنه مثلا کنارشی داری باهاش حرف می زنی بعد اون زل می زنه ب پشتت با یکی که وجود نداره دعوا می کنه الکی می خنده جالبه که خانوادش تا سالها قبول نداشتن دخترشون بیماری روان داره می گفتن تو خونه مون دعا پیدا شده یکی ما رو طلسم کرده و دخترمون جنی شده این اواخر بیمارستان هخ بستری شد ولی فایدهدنداشت

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
اخیییی چه عذابی می کشیده بنده خدا

اره ... طفلی خیلی داغون شده بود ... 27 سالشه دخترخالش میگفت مثه پیرزنا شده... خیلی خوشگل و خوش هیکل بود .. الان بهتره بچه هاشم خیلی ناز شدن دختره خیلی شره 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
ما هم دختر همسایه مون این مشکل داره حالش خوب بود تا اخر دوران دبیرستان حتی تا ترم دو رفت داشنگاه و ب ...

جن زده شده  

ما هم دختر همسایه مون این مشکل داره حالش خوب بود تا اخر دوران دبیرستان حتی تا ترم دو رفت داشنگاه و ب ...

یه بنده خداییهم میگفت شما از نظر علمی نمیتونی ثابت کنی واقعا توهم میکنه

شاید اون چیزی رو می بینه که تو نمی بینی.فقط همین!

گفتم ترسناکترش کردی که!

زن خوب، زن بی خیال است.