2777
2789
عنوان

سئوال درمورد گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست

باهاش تماس نداشته باشید به هیچ وجه

گربه ناقل بیناریهای خطرناکیه، اینم که گربه ولگرده قطعا ویروس و میکروبها رو باخودش داره تازه اگر مریض نباشه

اگر ازش میکروب توکسوپلاسموز وارد بدنتون بشه، باعث ناباروری، سقط جنین و یا کوری جنین میشه

تو رو خدا انقدر هر جک و جونوری جلوتون سبز شد دستمالیش نکنین وارد خونه زندگیتون نکنین، همون بیرون تو خیابون جلوش غذا بدارید بدون اینکه به خودش یا ظرف غذاش دست بزنید

ببین عزیزم من خودم دوتا گربه دارم که هرشب باید چشماشونو تمیز کنم با یه قطره مخصوص و گوش پاک کن و دستمال کاغذی 

اب ریزش چشمشون تا یه حدی طبیعیه ولی بعضی اوقات بخاطر باد سرد یا تغییر رژیم غذاییشون ممکنه بیشتر بشه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش تماس نداشته باشید به هیچ وجه گربه ناقل بیناریهای خطرناکیه، اینم که گربه ولگرده قطعا ویروس و م ...

دوباره يه بي سواد اظهار فضل كرد

برو يه دره مطالعه كن بعد حرف بزن

گربه جزو تميز ترين حيوانات هست

توكسوپلاسموز هم اگه اگه داشته باشن به شرايط خاصي به ادم منتقل ميشه

يعني اگه اون اين بيماري رو داشته باشه هم تحت شرايط خيلي خاصي به ادم منتقل ميشه

مثلا اگه ادم ايدز داشته باشه يا نقص ايمني 

يعني يه ادم سالم اگه كيلو كيلو مدفوع گربه داراي اين بيناري رو بخوره مبتلا نميشه

چه برسه به اينكه فقط دست بزنه

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

دوستم درخواست دوستيمو قبول كن بهت ميگم علتش چيه

از دكتر بپرسم خبر ميدم

به حرف ادمهاي بي سوادم گوش نده

من خودم گربه دارم به گربه هاي بيرونم هم دست ميزنم هم عذا ميدم تو حال بارداري هم همه اينكارارو كردم بچمم الان ٩ ماهشه

دوباره يه بي سواد اظهار فضل كرد برو يه دره مطالعه كن بعد حرف بزن گربه جزو تميز ترين حيوانات هست ت ...

بیسوادخودتی خانوم بی ادب

شما برو با گربه ولگرد تماس داشته باش ملتی از دست بیسوادیت خلاص شن

دوباره يه بي سواد اظهار فضل كرد برو يه دره مطالعه كن بعد حرف بزن گربه جزو تميز ترين حيوانات هست ت ...

خوبه بدونی که توکسو پلاسموز بسیاررر راحت منتقل میشه، وقتی  امور میفته دست بیسوادا نتیجه اش،میشه همین که یه بی ادب بیسواد اظهار فضل میکنه

همسر بنده متخصص داخلی هستند، اینم گفتم بدونی بیسواد کیه

خوبه بدونی که توکسو پلاسموز بسیاررر راحت منتقل میشه، وقتی  امور میفته دست بیسوادا نتیجه اش،میشه ...

همسرتم بي سواده و مطالعه نداره

بي ادب هم تويي كه از لفظ ولگرد استفادع ميكني

هنوز فكر ميكني كسي كه مدرك داره سواد هم داره؟

یه سرچ ساده بزني متوجه ميشي

[QUOTE=68046104]همسرتم بي سواده و مطالعه نداره بي ادب هم تويي كه از لفظ ولگرد استفادع ميكني هنوز فكر ميكني كسي كه ...[/Q

خدا شفات بده مشخصه کلا از چه تیپ و طبقه ای هستی

درشان من نیست دهن به دهن چنین تیپ و طبقه ای بذارم

همسرتم بي سواده و مطالعه نداره بي ادب هم تويي كه از لفظ ولگرد استفادع ميكني هنوز فكر ميكني كسي كه ...

اره پزشک متخصص،که این تخصصشه مطالعه نداره تو داری، خوشبحالت 

خدا شفات بده مشخصه کلا از چه تیپ و طبقه ای هستی

درشان من نیست دهن به دهن چنین تیپ و طبقه ای بذارم