2777
2789
عنوان

سئوال درمورد گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست
خوبه بدونی که توکسو پلاسموز بسیاررر راحت منتقل میشه، وقتی  امور میفته دست بیسوادا نتیجه اش،میشه ...

به عنوان كسي كه سالهاست دارم حمايت ميكنم

با دامپزشكان و پزشكان زيادي صحبت كردم

موارد مبتلا به توكسوپلاسموز ديدم و صحبت كردم دارم حرف ميزنم

تو هوا نه

همسر شما هم يه چيزي شنيده

من دكتراي زيادي رو ميشناسم كه ميگن گربه ناقل بيماريه

يعني نميدونن مطالعه ندارن

اونم از عوام شنيدن

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
به عنوان كسي كه سالهاست دارم حمايت ميكنم با دامپزشكان و پزشكان زيادي صحبت كردم موارد مبتلا به توكس ...

اگه سواد داشتی میفهمیدی یه متخصص"یه چیزی شنیده نیست" ...همینجا عمق بیسوادیتو ناخواسته نشون دادی

با چهارتا حمایت و گپ زدن شما علمشو پیدا کردی اون با ۱۲ سال روز و شب درس خوندن و تو بیمارستان بودن یه چیزی شنیده

خودتو با حرفای خنده دار عوامانه ات بیشتر ازین لو نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=68046104]همسرتم بي سواده و مطالعه نداره بي ادب هم تويي كه از لفظ ولگرد استفادع ميكني هنوز فكر ...

يعني يك نفر كه صحبتهاي من و شمارو بخونه متوجه ميشه كي چه تيپ شخصيتي داره خانم محترم

عيبي نداره

شما نه دست بزن نه كاري بهشون داشته باش

ديگران هم خودشون ميدونن چيكار بايد بكنن

چون كساني كه با حيوانات سروكار دارن حتي اگه مطالعه نكرده باشن تحربي خيلي چيزها ميدونن

عزيز دلم معلومه از هرنظر مخالفي ناراحت ميشي

اين خودش دليل روشني براي فكر بسته وغيرقابل نفوذه

موفق باشي

اگه سواد داشتی میفهمیدی یه متخصص"یه چیزی شنیده نیست" ...همینجا عمق بیسوادیتو ناخواسته نشون دادی با ...

تو حق داري من بهت حق ميدم

بايدم دفاع كني

چون هر ادمي دوست داره اونچه كه داره رو بزرگ كنه

فقط ازت ميخوام ازين صفحه بري بيرون چون خيلي چيزا از سطح دركت خارجه

تقصيري هم نداري

اره عزیزم تا حدی 

خداروشكر ميكنم مردم دارن اگاه ميشن😊

درجه مدنيت هر جامعه بانحوه رفتارشون با حيوانات مشخص ميشه

خداروشكر ميكنم مردم دارن اگاه ميشن😊 درجه مدنيت هر جامعه بانحوه رفتارشون با حيوانات مشخص ميشه

عزیزم 😘😘😘 

اخه من همه حیوونارو دوس دارم جدیدنم تو فکر گربه اوردنم واسه همین خیلی راجبش میخونم 

عزیزم 😘😘😘  اخه من همه حیوونارو دوس دارم جدیدنم تو فکر گربه اوردنم واسه همین خیلی راجبش میخو ...

خوشحالم باهاتون اشنا ميشم

باهاش تماس نداشته باشید به هیچ وجه گربه ناقل بیناریهای خطرناکیه، اینم که گربه ولگرده قطعا ویروس و م ...

مرسی خانوم کارشناس ما از امثال شماها سرطان نگیریم از این زبون بسته آسیبی بهمون نمیرسه 

عزیزم سلام به چرت و پرتای اینا گوش نکن این گربهذهیچیش نیست فقط گربه ها چشماشون خیلی حساسه عفونت کرده برو داروخانه پماد چشمی بگیر از اینا ک به بچه ها میزنن با گوش پاک بزن رو چشمش چن روز دگ خوب خوبه 

دوستم درخواست دوستيمو قبول كن بهت ميگم علتش چيه از دكتر بپرسم خبر ميدم به حرف ادمهاي بي سوادم گوش ...

سلام عزیزم خوبی ، واسه بحثی که پیش اومد من از هر دوتاتونم معذرت میخوام حالا هرکسی یه نظری داره ، حالا این گربه نازمون گاهی میبینم بی حالع ، و نمیدونم بخاطر سنشه که گفتم تقریبی ۷ ،۸ماهشه کم میخوره یا چیز دیگه ، مثلا یه لیوان بهش شیر بدم تنها 1سومشو میخوره ، یا اصلا گوشتی که به انداز کف دست میدم 1دومشو میخوره منظورم کم میخوره کلا ، الانم که چشاش تو عکس کاملا مشخصه ولی چند روزه شدت ریزش اشکش بیشتر شده چرک بگم چی بگم اونو بیشتر دور چشمش میبینم ، اگه از دکترتون بپرسین خیلی خوشحال میشم مرسی😚