2777
2789

دخترم چهارده ماهشه و دكترش گفته روزي يه ليوان شير پاستوريزه كاملا جوشونده بهش بدم

ولي اصلا دوست نداره و نميخوره

شما چطوري به بچه هاتون شير پاستوريزه رو خورونديد؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع نکردم و هیچوقت هم شروع نمیکنم😊😉 هرگز پاستوریزه نمیدم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
يادم رفت بگم، دخترم شير مادر ميخوره هنوز

من به دخترم شیر توت فرنگی میدم

از اینا که مارک کاله ان

کلی ویتامینو اهن دارن

چون طعم شیر خالی رو دوس نداره

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
من به دخترم شیر توت فرنگی میدم از اینا که مارک کاله ان کلی ویتامینو اهن دارن چون طعم شیر خالی رو ...

اتفاقا پسرم طعم شیر خالی رو بهتر دوست داره شیر موز هم جدا جدا باید بهش بدم یه گاز موز یکم شیر تا تو شکمش قاطی بشه😃😂😂

چرا عزیزم؟؟

چون تو لبنیات پاستوریزه از بدترین مواد نگهدارنده استفاده میشه. و اینکه ارزش غذایی هم نداره  استار ما میگفتن من خودم یک لیتر شیر پاستوریزه رو تو آزمایشگاه آزمایش کردم یک درصد کلسیم توش بود. به شدت هم طبع انسان رو سرد میکنن. 

من پسرم شیر جوشانده گاو رو هم خیلی دوست نداره من با بادام و پای مرغ کلسیمش رو جبران میکنم. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ